Acer Aspire F5-573G-58T5, laptop multimedia FullHD cu SSD mare

Laptopul Acer Aspire F5-573G-58T5 face parte dintr-o serie destul de cunoscută deoarece e disponibilă pe piață de ceva timp și a fost îmbunătățită atât estetic cât și la interior (cu componente mai noi). Nu prea are concurență dacă luăm în calcul ecranul 1080p și acest aspect e foarte important atunci când vă interesează detaliile. Oricum, nu veți putea jocuri la rezoluție 1080p și cu detalii foarte mari, că doar e un laptop multimedia. Dacă vă plac filmele, puteți conecta monitori ori televizor din sufragerie la acest laptop, adică folosiți laptopul ca media player.

Sunt multe laptopuri care au cam aceleași componente doar că nu toate arată la fel, nu oferă aceleași componente și nici același preț atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt următoarele: Core i5-7200U, Intel HD 620, memorie de 8GB, GTX 950M și SSD de 256GB. Multe dintre acestea le găsiți pe multe alte laptopuri, dar sunt destul de puține configurații care vin cu toate acestea la un preț atât de bun. Ecranul FullHD e un plus pentru orice laptop, dar cele de tip IPS sunt și mai bune dar numai dacă stați să vă uitați la filme pe el. Unghiurile de vizibilitate joacă un rol destul de important doar dacă nu stați aproape de el (în fața sa).

Autonomia de lucru maximă e de 12 ore, dar nu poate fi atinsă dacă vă folosiți de placa video dedicată (se activează când o solicitați – jocuri, filme, clipuri).

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e vorba de cea mai bună configurație pentru jocuri, procesorul Core i5 Kaby Lake cu GTX 950M și cu cei 8GB RAM DDR4 se mișcă excelent. Arată bine pe negru, dar apreciam dacă ar fi existat variante și pe culori mai deschise pentru cei interesați.

Acer Aspire F5-573G-58T5 poate înlocui un desktop datorită dotărilor disponibile și chiar dacă nu e la fel de performant în același buget, laptopul nu mai are nevoie de un montor și e mult mai compact. Ideea e că laptopurile se adresează unei anumite categorii de utilizatori, iar din clipul de jos cred că vă puteți face o idee despre serie.

Te-ar mai putea interesa