Acer Aspire F5-573G-57WZ, laptop gaming cu memorie DDR4

E foarte important să optați pentru un laptop cu componente cât mai noi, iar Acer Aspire F5-573G-57WZ e o soluție foarte bună. Bineînțeles, în acest buget nu poate oferi cele mai avansate componente, însă pot fi de ajuns pentru ce-l veți folosi. Dacă vi se pare cam scump sau vreți un model diferit, alegeți pe cel cu GeForce 940MX sau cu SSD.

Sunt destul de multe laptopuri cu componente similare, însă nu toate oferă un ecran cu rezoluție 1080p și prețul nu e la fel de atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe configurații oferite de această serie, doar că fiecare model are altă denumire. Acesta mi se pare suficient de echilibrat, adică poate face față oricărei provocări. Componentele acestui laptop sunt următoarele: Core i5-7200U, HD Graphics 620, memorie RAM de 8GB, hard disc de 1TB și placă video dedicată GTX 950M. Această placă video e tot mai întâlnită pe laptopuri deoarece e mai bună decât GeForce 940MX, dar diferențele nu sunt foarte mari.

Ecranul e ceva mai bun decât cel al unui laptop clasic și se datorează în mare parte rezoluției 1080p. Chiar dacă laptopul vine cu o plăcuță de memorie RAM, mai există un slot pentru încă una similară. Memoria RAM DDR4 suplimentare o poate cere un joc cu hartă foarte mare cum e PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds). Are preinstalat Linux care e un sistem de operare acceptabil dar nu va evidenția performanțele acestui model.

Păreri pro și contra

Autonomia acestui laptop e destul de mare în modul economic, adică când nu vă folosiți de palca video dedicată, nu setați o luminozitate mare la ecran și nici nu folosiți tehnologii wireless. Arată foarte bine chiar dacă e vorba de o culoare clasică – negru.

Acer Aspire F5-573G-57WZ poate rula jocuri destul de bine chiar dacă e vorba de apariții recente. Totuși, să nu se înțeleagă greșit, e vorba de un laptop multimedia și nu unul de gaming. Cele de gaming fac parte din seria Predator sau Aspire VX. Un brand experimentat oferă soluții pentru buzunarul oricui, motiv pentru care laptopurile sunt de multe tipuri.

Te-ar mai putea interesa