Acer Aspire F5-573G-55MN, laptop pentru copii

Dacă vă gândiți să luați la copii un laptop pentru jocuri, dar nu vreți unul scump, atunci Acer Aspire F5-573G-55MN mi se pare suficient de bun. Această serie oferă și variante mai avansate și mă refer la cele cu placă video din seria GTX și chiar SSD. Chiar și dotările pot fi diferite de la un model la altul dar diferențele sunt destul de puține. Nu cred că are sens să dați prea mulți bani pe un laptop dacă nu prea aveți timp pentru el și poate că peste 1-2 ani vreți să-l schimbați.

Tehnologiile actuale vor fi mai accesibile pe viitoarele modele, deoarece apar altele mai eficiente și mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu merită să mai așteptați, acest producător de laptopuri oferă soluții foarte bune la prețuri atractive. Nu sunt multe laptopuri în acest buget care să ofere un Intel Core i5 Kaby Lake, 4GB DDR4, placă video dedicată și un hard disc spațios. Procesorul e foarte important indiferent ce veți face pe laptop. Ecranul său e unul cu imagine LED, iar rezoluția e una de 1366 cu 768 pixeli, deci se pot viziona filme 720p.

Dacă pentru anumite jocuri, nu e de ajuns memoria RAM instalată, atunci vă recomand să mai puneți o plăcuță pe slotul liber. La un laptop ca și acesta i se poate schimba mediul de stocare cu un SSD, dar nu unul de tip M.2 pentru că acela e defapt o plăcuță și nu orice laptop are o așa placă de bază.

Păreri pro și contra

Autonomia maximă poate atinge chiar și 12 ore de funcționare, însă poate fi obținută doar în anumite condiții. Pe wireless viteza de transfer e foarte bună chiar și dacă nu aveți WiFi ac, ci e nevoie doar de un router wireless performant. La final e o mică prezentare a acestei configurații și cum se descurcă într-un joc destul de popular.

Acer Aspire F5-573G-55MN reprezintă o soluție foarte bună de la acest și chiar dacă nu e o serie destul de nouă, sunt prezente componente de ultimă generație. Mă refer în special la procesorul Intel Kaby Lake dar și la memoria RAM.

Te-ar mai putea interesa