Acer Aspire F5-573G-53S7, laptop capabil pe negru

Un laptop pentru cei interesați de un PC portabil pentru orice tip de sarcini e modelul Acer Aspire F5-573G-53S7. Se descurcă formidabil la jocuri, iar autonomia de 12 ore face laptopul numai bun pentru luat în parc ori o cafenea. (Autonomia e specificată de producător, fiind obținută în utilizare office).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă bine vizual, ci și unul care are integrate componente de generație cum ar fi procesor i5 Kaby Lake, wi-fi ac, USB 3.0 și altele.


Caracteristici

Modelul Acer Aspire F5-573G-53S7 e unul cu ecran de 15,6 inci care are rezoluție FHD și strat anti-glare. Aceste două lucruri vor face ca imaginea să fie clară în orice condiții de iluminare.
Pentru instalarea sistemului de operare vă puteți folosi chiar și de unitatea DVD deoarece are așa ceva. Modelul de față vine cu Linux, iar din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe un DVD ori stick USB.
Portabilitatea laptopului nu e dată doar e faptul că bateria ține vreo 10-12 ore, ci și faptul că are o greutate redusă de 2,3 kilograme.

Păreri pro și contra

Avantaje ale achiziționării unui astfel de notebook ar fi că nu are un cost prea mare, că vine cu grafică dedicată destul de performantă (are GTX 950M) și cu procesor i5-7200U (care scoate 4707 puncte la benchmark și are Turbo Speed pentru ridicarea frecvenței când e nevoie).
Contra ar fi că nu are unitate SSD (are hard hibrid care are avantajele hardului, dar și pe cele ale SSD-ului) și că ecranul nu e unul 4K. Cel mai mare minus e că nu are Windows, iar din această cauză o să trebuiască să-l instalați dvs ori un prieten care se pricepe.

Concluzie

Dacă ești interesat de un notebook PC pentru jocuri, filme FHD și alte diferite sarcini atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat îți poți face o părere despre cum se prezintă vizual. Poți observa că are un design similar cu cel al laptopurilor din generațiile anterioare.

Te-ar mai putea interesa