Acer Aspire F5-573G-51Y4, laptop cu tastatură iluminată

Laptopul Acer Aspire F5-573G-51Y4 a fost conceput pentru gamerii cu pretenții ceva mai mici deoarece are componente ceva mai atractive ca și preț. Dacă considerați că mai aveți nevoie de 8GB de RAM pentru un anumit joc, atunci puteți face un mic upgrade care nu costă foarte mult. Nu trebuie să arate ca un laptop premium pentru a avea componente foarte bune. E evident că e vorba de un laptop mai nou pentru că are un ecran foarte bun, port USB 3.1 tip C și aveți chiar o tastatură iluminată dacă lucrați seara târziu pe el.

Din poza de jos se vede foarte bine cum arată acest dar am pus și o prezentarea la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul acesta are componente satisfăcătoare dar trebuie să luați în calcul ce vi se oferă în plus față de alte a serii. Ecranul e unul 1080p și se vede atât în poza de sus cât și în clipul final (are acel sticker). E bine să aibă un ecran mai bun dar jocurile le veți rula tot la rezoluție HD, pentru a obține cât mai multe fps-uri.

Placa video GTX 950M e destul de populară pentru e prezentă pe multe laptopuri, doar că serii și mai noi pot oferi varianta GeForce MX150 care consumă mai puține resurse. Componentele mai noi sunt mai eficiente dar de cele mai multe ori nu sunt mai performante. De exemplu, între Intel Skylake și Kaby Lake chiar nu e mare diferență.

Păreri pro și contra

Din prezentare se poate vedea că stă foarte bine la capitolul conectivitate, adică nu-i lipsește nici un port. Totuși, că anumite dotări sunt în plus deoarece nu vor fi utile pe termen lung. Autonomia nu e un punct foarte dacă-l folosiți pentru activități zilnice mai solicitante, dar nu e o problemă pentru cei care-l țin mai tot timpul conectat la priză.

Acer Aspire F5-573G-51Y4 e un laptop destul de nou care impresionează la multe capitole, dar voi îl vreți mai mult pentru jocuri pentru că are un procesor mai performant. Această componentă e la fel de importantă ca și placa video dedicată, deoarece anumite jocuri se folosesc mai mult de procesor.

Te-ar mai putea interesa