Acer Aspire F5-573G-35H9, laptop cu Linux

Acest Acer Aspire F5-573G-35H9 pare a fi o alternativă la alt model care vine cu SSD și costă ceva mai mult. E bine să aveți mai mult spațiu de stocare dacă sunteți o persoană care vizionează mult conținut media și nu aveți un abonament bun la internet pentru streaming. Laptopul poate fi folosit ca și un desktop doar că ecranul e mai mic. Poate că nici nu stați la o distanță mare de el, de aceea acest aspect nu e chiar atât de deranjant. Prezența unei plăci video dedicate sugerează că laptopul e unul multimedia dar și procesorul e destul de important.

Nu oricine își permite un laptop cu componente atât de noi și avansate, dar merită să aveți un laptop modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bateria sa poate oferi cel mult 12 ore de viață dar nu prea o veți obține că doar vreți să vă conectați wireless la internet, poate să setați o luminozitate mai mare la ecran sau chiar să încercați un joc din când în când. Ecranul său e un punct foarte în acest buget, deoarece nu prea sunt modele de la concurență care să ofere o astfel de dotare.

Cele mai multe laptopuri de pe piață au cam aceleași dotări, dar sunt prezente și dotări ceva mai speciale. În cazul acestui model nu veți vedea multe astfel de dotări și mă refer la : tastatură iluminată, USB C, DisplayPort, panou IPS etc.

Păreri pro și contra

Cele mai multe laptopuri de pe piață au memorie RAM DDR4, hard disc generos sau un SSD decent, dar nu sunt multe care au o construcție realizată din plastic + aluminiu, ecran 1080p, multe porturi, WiFi ac, baterie cu autonomie mare și un preț atractiv.

Copiii se pot juca jocuri pe acest model Acer Aspire F5-573G-35H9, dar trebuie să știe că nu e vorba de cea mai bună serie pentru jocuri. Acest brand oferă laptopuri profesionale din seria Predator sau Aspire VX5, iar cea Predator e cea mai avansată și se poate observa și după design (e mai agresiv).

Te-ar mai putea interesa