Acer Aspire F5-573G-33H0, laptop cu SSD

Laptopul Acer Aspire F5-573G-33H0 reprezintă cea mai accesibilă variantă din această serie și cu ecran FullHD. Mai există și laptopuri cu ecran HD doar că acelea nu mai sunt la fel de atractive, iar cele IPS sunt chiar mai interesante pentru că au unghiuri de vizibilitate mai mari. Nu e nevoie de un laptop chiar așa de dotat dacă-l folosiți de la o distanță mică. Laptopurile sunt concepute pentru cei care vor un gadget portabil și funcțional, iar perifericele sunt opționale.

Sunt multe laptopuri cu performanțe decente în acest buget dar nu oricare oferă un SSD generos și un ecran 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru mine, totul se învârte în jurul procesorului, dacă nu e suficient de bun, laptopul nu se va mișca atât de rapid și chiar în timpul jocurilor veți observa. Pe acesta e prezent un procesor destul de popular, deoarece îl vedem pe tot mai multe laptopuri. Nu e nevoie de cea mai recentă generație de procesoare Intel, pentru că și generație precedentă e eficientă.

Spre deosebire de multe alte laptopuri, acesta are un ecran mai detaliat care va fi apreciat de cei care vizionează conținut 1080p. Puteți alege să mai puneți încă o plăcuță de memorie pentru că mai există un slot liber. Spațiul de stocare e asigurat de un SSD care-l consider mai bun decât un HDD. Cea mai bună placă video pentru platformele mobile e prezent doar pe laptopurile de gaming profesionale.

Dotările unui astfel de laptop sunt numeroase și nu-i pot reproșa absolut nimic, are chiar și porturi care poate nici nu le veți folosi. Pe acesta trebuie să instalați un sistem de operare deoarece Linux nu e cea mai bună alegere indiferent ce vreți să faceți.

Păreri pro și contra

Chiar nu mai merită să alegeți un desktop cu astfel de configurații, plus că nu mai e nevoie de monitor deoarece are un ecran superb cu diagonală de 15 inci. Chiar dacă nu pare a fi un laptop prea avansat, veți rămâne surprinși de performanțele componentelor. Acer Aspire F5-573G-33H0 nu e singurul model al acestei serii și cred că veți găsi un model care să fie pe placul vostru.

Te-ar mai putea interesa