Acer Aspire F5-573G-32YG, laptop cu SSD generos

Laptopul Acer Aspire F5-573G-32YG e unul dintre cele mai performante soluții de la acest brand sub 3000 de lei. Nu prea am ce să-i reproșez și un SSD mai mic putea fi la fel de bun deoarece fișierele media nu se mai stochează pentru că mai totul e online. Puteți viziona filme pe streaming și e nevoie de un router performant, dacă nu vă plac cablurile. Laptopurile de la acest brand sunt destul de competitive și nu sunt multe branduri care oferă variante similare. Totuși, anul acesta am văzut mai multe laptopuri FullHD decât anul trecut și cred că aceasta e tendința.

Nu prea mai merită să alegeți un laptop HD cu DDR3 și fără SSD, în special că nu costă foarte mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu are cel mai avansat procesor de pe piață, dar are un SSD mai performant decât multe alte laptopuri în acest buget. Dacă nu vi se pare de ajuns în acest buget, atunci optați pentru un laptop din seria seria E5. Ecranul e destul de plăcut datorită rezoluției sale – 1080p. Placa video integrată nu e chiar atât de utilă dacă sunteți un gamer înrăit, dar nici procesorul. Vă recomand un laptop cu Core i5 de tip HQ dacă vreți un laptop doar pentru jocuri.

Modelul de sus a fost conceput pentru uz multimedia deci poate fi folosit pentru orice, însă există anumite limitări după cum am precizat mai sus. La capitolul dotări, acest model e ca și un laptop oarecare.

Păreri pro și contra

Configurația e decentă în acest buget – Intel Skylake, 8GB RAM etc., dar e loc de mai bine. SSD-ul e unul clasic dar spațiul de stocare e un plus pentru acest laptop, adică puteți ține multe fișiere pe el. Componentele și dotările sunt destul de avansate și sunt conforme cu piața.

Acer Aspire F5-573G-32YG seamănă destul de mult cu seria E5, dar veți observa mici diferențe la aceasta. Nu aș putea că o serie e mai bună decât cealaltă deoarece fiecare utilizator are alte pretenții. Pentru cei care vor să vadă această serie, am pus prezentarea de jos.

Lasă un comentariu