Acer Aspire F5-573G-30GS, laptop cu display Full HD

Acer Aspire F5-573G-30GS are o construcție destul de interesantă deoarece carcasă nu e realizată în totalitate din plastic, ci și din aluminiu. Pentru cât costă, acesta oferă destul de multe dotări interesante – ecran 1080p, GeForce 940MX, baterie cu autonomie mare etc. Nu e conceput doar pentru jocuri dar pentru a obține cele mai bune performanțe, trebuie să alegeți un model mai scump. Un laptop scump oferă un procesor mai avansat și care va îmbunătăți experiența din timpul rulării jocurilor 3D.

Mie-mi place acesta deoarece poate rula multe jocuri preferate, chiar și LoL. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i3-6006U e destul de popular pentru că e prezent pe tot mai multe laptopuri și e vorba de generația a 6-a numită Skylake. Chiar dacă acesta are placă video proprie, tot e nevoie de cea dedicată atunci când vreți să rula ți un film ori un joc. Bineînțeles, placa video dedicată are memorie video proprie și procesor grafic avansat. Să nu înțelegi greșit, chiar și un laptop fără acea placă video GeForce poate rula jocuri filme deoarece cea din procesor are suport HD.

Conținutul media se vede foarte bine pe un ecran Full HD, doar că de la distanță veți observa că unghiurile de vizibilitate nu sunt chiar atât de mari ca la ecranele IPS. Bineînțeles, orice laptop are ieșire HDMI pentru a putea conecta un monitor sau TV. Deci, soluții sunt pentru orice inconvenient.

Păreri pro și contra

Arată bine chiar și pe negru, iar zona de sprijin a palmelor e destul de plăcută la atingere. Pentru cât costă, pot spune că oferă dotări foarte bune, iar dacă nu vă e de folos ecranul FullHD, atunci alegeți alt model din seria F5. Eu consider că merită să alegeți un laptop cât mai bine dotat, iar dacă îl folosiți des în modul baterie, atunci autonomia de lucru e foarte importantă.

Acer Aspire F5-573G-30GS reprezintă o soluție portabilă și desktopurile nu prea mai sunt atât de atractive. Toți mai mulți utilizatori preferă gadgeturile cât mai compacte, de aceea nici tabletele nu mai sunt atât de căutate (există telefoane cu ecrane generoase).

Te-ar mai putea interesa