Acer Aspire F15 F5-573G-757Z, laptop cu i7-7500U și ecran FHD

Laptopul Acer Aspire F15 F5-573G-757Z de față vine cu un procesor foarte puternic capabil de a scoate 5253 puncte la benchmark. E vorba despre i7 7500U din seria Kaby Lake care are și cip grafic Intel integrat. Notebook-ul acesta e unul de gaming întrucât vine cu ecran 1080p, placă video GTX 950M și hard hibrid.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care are integrate cele mai noi tehnologii (wireless ac, hard disc hibrid, memorie RAM DDR4 și cameră web HD).


Păreri pro și contra

Hardware-ul acestui laptop e unul la zi întrucât vorbim de i7 Kaby Lake, placă GTX 950M, SSD și alte componente de top.
Având wireless ac înseamnă că puteți descărca de pe net la viteze Gigabit via wi-fi. Am văzut că pe unele site-uri e menționat LAN 10/100, dar e vorba despre 10/100/1000. Deci, și pe partea de LAN are Gigabit așa încât net-ul să meargă fluent.
Stă excelent la capitolul memorie întrucât are 8GB RAM DDR4 și se poate adăuga mai mult. Eu zic că 8 giga e standardul, iar în câțiva ani 16 va fi noul standard.
Având ecran cu caracteristică non-glare înseamnă că lumina nu se va reflecta, iar în acest fel ochii nu vor fi prea obosiți.

Pe partea de dezavantaje aș menționa portabilitatea nu prea bună întrucât are undeva la 2,4 kilograme. Bateria cică ține până la 12 ore, dar eu nu cred că are cum să țină mai mult de 3 ore. Ține 12 dacă nu faceți nimic pe el.
Un alt minus ar fi că panelul e TN, iar din această cauză nu are unghiurile de vizualizare le unui IPS.

Concluzie

În cazul în care ești interesat de un laptop pentru jocuri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu doar arată bine, dar vine cu dotări premium pentru cineva în căutarea unui laptop rapid și stabil.
Alături e postat și un clip pentru a vă face o părere sumară despre cum se prezintă vizual.

Te-ar mai putea interesa