Acer Aspire F15 F5-573G-70B1, laptop FullHD cu Core i7 Kaby Lake

Laptopul Acer Aspire F15 F5-573G-70B1 face parte din cea mai bună serie multimedia de la acest brand deoarece are un raport performanță/preț foarte bun. Chiar dacă acesta nu e pentru oricine datorită prețului, există variante mai accesibile care nu au SSD sau optați pentru unul cu Core i5. Totuși, dacă vă doriți performanțe generoase atunci alegeți laptopul de jos și nu veți regreta alegerea. Chiar dacă nu are cele mai avansate componente pentru laptopuri, acesta sunt bune dacă vă interesează o autonomie mai generoasă.

Arată bine chiar dacă e pe negru, dar aș fi apreciat și o variantă pe argintiu. În general, laptopurile scumpe pe argintiu sunt realizate în totalitate din aluminiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile acestei seri sunt doar cu componente de ultimă generație, dar nu veți găsi procesoare de tip HQ pentru că degajă multă căldură, deci trebuie un sistem de răcire mai bun. Bineînțeles, dacă sunteți un gamer înrăit, nu alegeți această serie ci una gen Predator 15 (e puțin mai scumpă). Ecranul său pare a fi unul clasic, doar că are o rezoluție mult superioară – FullHD. Alte serii oferă un ecran 4K, dar nu se vede o diferență prea mare la un ecran de 15 inci.

Orice laptop nou are porturile esențiale, tehnologii de comunicații decente și chiar dotări foarte bune. Nu are sens să achiziționați un model de 17 inci dacă sunteți interesați de portabilitate, adică vreți să-l luați la locul de muncă sau la facultate.

Păreri pro și contra

Bateria sa de 6 celule oferă cel mult 12 ore de viață dar nu o veți obține chiar așa de ușor cu o configurație multimedia. Finisajele sunt plăcute, touchpadul iasă ușor în evidență și ecranul e destul de plăcut (iluminare LED, rezoluție 1080p și suprafață mată).

Acer Aspire F5-573G-70B1 poate fi cea mai bună soluție mobilă pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. Fără acea placă video, laptopul nu putea fi folosit pentru a rula jocuri, iar plăcile video ca GeForce 940MX sunt mult inferioare. Dacă nu l-ați văzut în realitate, am pus clipul de prezentare de mai jos.

Te-ar mai putea interesa