Acer Aspire F15 F5-573G-55X6, laptop cu autonomie mare

Laptopurile cu GTX 950M sunt destul de performante când vine vorba de jocuri, dar Acer Aspire F15 F5-573G-55X6 are și un procesor foarte bun. Bineînțeles, e vorba de familia Intel Kaby Lake care e cea mai recentă generație lansată și e foarte eficientă (adică autonomia e generoasă). Orice laptop nou trebuie să aibă componente cât mai eficiente, dar sunt și cele de gaming are au procesoare de tip HQ. Un gamer înrăit caută laptopuri cât mai performante și bugetul nu mai e relevant.

Toate laptopurile acestei serii arată la fel, doar că la interior pot fi diferențe majore. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile seriei F5-573G sunt apropiate și, cu siguranță, veți găsi o configurație care vi se potrivește. Diferența dintre cel mai ieftin laptop și cel mai scump laptop al seriei poate fi destul de mare. Dar și pe acesta se poate pune 8GB RAM sau un SSD în locul HDD-ului, dacă considerați că e nevoie de un upgrade. Raportul performanță/preț mi se pare destul de bun și acest laptop nu putea fi prea ieftin că doar are cel mai nou procesor Intel. Nu vă recomand laptopurile cu plăci video GeForce 940MX, dacă vreți să vă jucați zilnic.

Din păcate, acesta are Linux preinstalat și e nevoie să-l înlocuiți cu Windows 10 pentru a-i testa performanțele. Laptopul e mai accesibil cu Linux sau Free DOS, de aceea unii producători preferă să oferă soluții mai accesibile pentru utilizatori.

Păreri pro și contra

Poate rula destul de multe jocuri la detalii medii, conținut media 1080p și chiar programe de editare video. Un laptop performant poate fi folosit pentru aproape orice datorită componentelor. Poate ține locul unui desktop datorită dotărilor care sunt similare și chiar dacă nu are un număr mare de porturi, ele sunt diversificate.

Oricum, multe periferice și gadgeturi vin cu tehnologii wireless pentru ca utilizatorii să nu mai folosească cabluri. De exemplu, multifuncționala poate fi controlată wireless dacă o conectați la un router performant. Acer Aspire F5-573G-55X6 nu e singurul laptop multimedia, mai sunt câteva chiar și cu 8GB RAM sau Core i7.

Te-ar mai putea interesa