Acer Aspire F15 F5-573G-52DH, laptop multimedia cu SSD mare

Acer Aspire F15 F5-573G-52DH mi se pare o soluție bună pentru gameri deoarece laptopul se mișcă decent cu acel SSD, dar și cu cei 8GB RAM. Nu merită să vă zgârciți, optați pentru varianta cât mai performantă. Dacă cel cu Core i7 vi se pare cam mult peste buget, cel de jos cred că e de ajuns. Acel SSD vă poate fi de folos chiar și când vă jucați dar diferența nu e foarte mare între acesta și un hard. Aplicațiile pornesc mai rapid de pe un SSD, însă în cazul jocurilor procesorul e mai important.

Chiar dacă un laptop e mai scump decât un desktop, nu mai trebuie să cumpărați un monitor și laptopul e portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Autonomia e foarte importantă la gadgeturile portabile, iar la acesta observăm o baterie destul de mare – 6 celule. O baterie mai mare poate afecta greutatea laptopului – 2.3 kg, dar acesta a fost conceput pentru a fi folosit la birou. Procesorul Core i5-7200U e destul de populat chiar și dacă a fost lansat anul acesta, pentru că nu e cel mai scump model. E peste alte laptopuri de la concurență deoarece vine cu un ecran FullHD, dar nu veți putea juca jocuri la detalii mari și rezoluție maximă, însă există și excepții 🙂 (depinde de cerințele hardware).

Designul e plăcut, touchpadul și tastatura iasă bine în evidență dar în acest buget nu poate oferi tastatură iluminată și carcasă realizată doar din aluminiu. Poate viitoarele generații vor fi mai generoase la partea de dotări și construcție.

Păreri pro și contra

E vorba de un laptop atractiv din multe puncte de vedere și nu cred că puteți să-i reproșați ceva. Autonomia de lucru maximă e generoasă dacă e să o comparăm cu cea oferită de alte laptopuri multimedia.

Acer Aspire F5-573G-52DH e un gadget foarte reușit dar nu aș putea spune că e mai bun decât unul premium sau de gaming. Pentru un buget modest, un astfel de laptop e mai mult decât satisfăcător. Totuși, un Intel Core i7 se mișcă mai bine în jocuri.

Te-ar mai putea interesa