Acer Aspire F15 F5-573G-504S, laptop performant și ieftin

Laptopul Acer Aspire F15 F5-573G-504S poate înlocui multe desktopuri chiar dacă nu are un ecran generos. Componentele mi se par satisfăcătoare pentru acest buget, calitatea imaginii e decentă dacă stați în fața sa, suportă mici upgrade-uri și autonomia poate atinge 10-12 ore. Sunt multe laptopuri care pot concura cu acesta dar nu toate sunt atât de accesibile. Dacă nu sunteți mulțumiți de performanțele unul Intel Core i5 Kaby Lake, atunci nu ar trebui să neglijați varianta cu Core i7 Kaby Lake.

Nu sunt multe branduri care oferă laptopuri cu medii de stocare SSD performante și ecran 1080p în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoru le forate important dacă folosiți aplicații profesionale, jucați jocuri sau vreți să vizionați conținut 1080p aproape zilnic. Laptopul poate fi folosit ca media player, adică seara puteți reda un serial sau film, iar dacă vreți ca imaginea să fie mai calitativă se poate conecta un televizor sau monitor FullHD (dacă aveți un cablu HDMI).

Laptopul dispune de un ecran bun, dar tot nu e vorba de un IPS care ar fi oferit unghiuri de vizibilitate mai bune. Chiar dacă nu are un hard disc generos, veți avea suficient spațiu pentru fișiele media, program și jocuri. Pe acesta aș pune doar WIndows 10 datorită configurației și oricum nu veți avea drivere pentru alt sistem de operare.

Păreri pro și contra

Se poate pune chiar 8GB de RAM pe acest laptop, deoarece anumite jocuri cer mai multă memorie. Finisajul e plăcut, dar e loc de mai bine la acest capitol. Componentele sunt de ultimă generați și nu puteți avea pretenții mai mari. Are o baterie foarte bună care nu o veți găsi pe orice serie, astfel că autonomia sa e generoasă,dar numai în mod office.

Nu veți găsi laptopuri mai bune în acest preț, iar pentru cei care consideră că Acer Aspire F5-573G-504S nu e suficient de performant, pot opta pentru cel cu mai multă memorie sau chiar cu Core i7. Merită să optați pentru un laptop scump dacă vă plac jocurile și vreți ca laptopul să nu se suprasolicite.

Te-ar mai putea interesa