Acer Aspire ES1-533-C3GH, laptop ieftin cu ecran Full HD

Laptopul Acer Aspire ES1-533-C3GH e puțin mai scump decât cel cu Intel Celeron N3350, deoarece are un procesor puțin mai nou și care consider că merită fiecare bănuț. Majoritatea laptopurilor multimedia accesibile au un Core i3 deoarece e superior la câteva capitole, dar pot fi găsite și configurații cu Intel Pentium și GeForce. Ideea e că procesorul e cea mai importantă componentă a oricărui laptop, dar configurațiile sunt destul de echilibrate (nu veți găsi plăci video prea performante pe laptopuri accesibile).

Îmi place cum arată și ecranul FullHD mi se pare destul de util dacă vreți să vedeți mai multe detalii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile office nu prezintă plăci video dedicate, dar din câte știm, toate procesoarele au plăci video proprii cu suport HD pentru redarea de conținut media. Acest laptop are un ecran destul de mare pentru a fi folosit pentru anumite aplicații, iar rezoluția îmbunătățește calitatea (depinde și de conținutul redat). Consider că aveți la dispoziție suficient spațiu pentru stocarea de date și memorie pentru un multitasking decent.

Windows 10 nu consumă multe resurse, ci aplicațiile care le veți instala ulterior. Bineînțeles, doar acesta va evidenția foarte bine performanțele sale. Pentru a avea o autonomei mare, trebuie să nu folosiți tehnologii wireless, să nu redați conținut video și luminozitatea ecranului să fie spre minim. Adică puteți naviga pe web prin intermediul cablului LAN sau citiți ceva. laptopurile pot fi folsoite la birou alături de încărcătorul său pentru a nu mai încărca bateria de fiecare dată.

Păreri pro și contra

Un laptop cu autonomie mare e destul de apreciat de cei care călătoresc sau care nu vor să stea doar la birou. Arată destul de bine chiar dacă e pe negru în întregime, iar dacă vreți să vedeți filme puteți alege să conectați un monitor sau televizor. Prezintă destul de multe porturi și nu e nevoie de prea multe de același fel cât timp ofer și Bluetooth.

Acer Aspire ES1-533-C3GH nu e singurul model de pe piață, dar cred că veți aprecia destul de mult ecranul și noua generație de procesoare Celeron deoarece e Quad Core și nu Dual Core.

Te-ar mai putea interesa