Acer Aspire ES1-533-C1R0, laptop office cu BluelightShield

Laptopul Acer Aspire ES1-533-C1R0 vine cu un software special care reduce lumina albastră – BluelightShield. Orice laptop ar trebui să aibă un așa software sau chiar o tehnologie cu același rol. Tot mai multe monitoare au un astfel de filtru și chiar tehnologie de reducere a pâlpâielilor numită Flicker Free. Chiar și laptopurile vor mai evolua dar treptat și se pare că se pune accent mai mult de construcție și componente cât mai eficiente. Oricum, există serii premium care oferă ecrane mai bune și nu se adresează oricui, deoarece sunt destul de scumpe.

Pentru cei care vor să-și facă o idee, am pus poza de mai jos cu un laptop din aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe laptopuri cu astfel de componente și poate observați că acesta e cel mai scump, doar că va scăpat un mic detaliu, acesta are ecran FullHD. Diferența e vizibilă indiferent de conținutul ales și chiar spațiu de lucru e mai generos. Consider că acel procesor e de ajuns pentru utilizatorii office, iar multitaskingul e decent cu 4GB RAM și nu trebuie să fie neapărat de de tip DDR4.

Consider că oferă suficient spațiu pentru fișierele favorite, dar voi puteți pune oricând un SSD pentru ca laptopul să se miște mai rapid. Autonomia e foarte bună la acest laptop dar numai în modul economic. Cu alte cuvinte, durata de viață a bateriei scade dacă vă uitați la filme, setați o luminozitate mare la ecran etc.

Păreri pro și contra

Putea fi mai portabil dacă s-ar fi renunțat la unitatea optică și dacă construcția era mai simplă. Pentru o portabilitate superioară, există laptopuri mai compacte sau vă îndreptați atenția spre serii mai diferite. Autonomia maximă de 6 ore și ceva poate fi atinsă destul de ușor.

Acer Aspire ES1-533-C1R0 nu e cel mai performant laptop de pe piață dar cred că nici nu aveți nevoie de mai mult, deoarece nu se vor vedea diferențele (depinde ce veți face pe el). Jos e un clip de prezentare cu un laptop similar.

Te-ar mai putea interesa