Acer Aspire ES1-524-99LF, laptop multimedia cu procesor A9

Acer Aspire ES1-524-99LF e un notebook apărut recent pe piață care vine cu un procesor AMD A9 echivalent unui i3 întrucât scoate 2622 puncte la benchmark.
Se adresează celora interesați de un model care să arate bine și care să aibă integrate cele mai noi tehnologii cum ar fi wireless ac, USB 3, memorie DDR3L (cu voltaj scăzut) și altele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual, ci care are porturile aranjate bine și placă video performantă tip Radeon R5.


Caracteristici

Modelul Es1 e unul cu procesor A9 dual core model 9410 echivalent unui procesor Pentium sau i3 de la Intel.
Vine cu unitate optică integrată model DVD, lucru care-i oferă o greutate mai mare (2,3 kg cu aproximație) și posibilitatea instalării sistemului de operare de pe DVD. Vine cu Linux, iar eu vă recomand să-i instalați Windows 10.
Bateria chiar dacă e una cu 3 celule oferă o autonomie de 5 ore. Aceasta depinde și de ce faceți pe laptop.
Ecranul acestui laptop e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar acesta fiind glossy o să puteți vedea toate imaginile la calitate maximă.

Avantaje

Laptopul vine cu wireless ac, rețea Gigabit, procesor rapid și o portabilitate bună. Avantajele oferite sunt la nivel de an 2017.
Memoria RAM deși nu e DDR4 e una DDR3L (cu voltaj scăzut) și cu o capacitate de 4 giga (se poate adăuga încă o plăcuță de RAM).
Porturile sunt unele poziționate (în spate) așa încât să nu deranjeze. La acest capitol cei de la Acer sunt în fața celora de la Asus.

Dezavantaje

Nu are instalat sistem de operare de la Microsoft, iar procesorul nu e unul quad core. Alte lucruri care nu-mi plac sunt lipsa SSD, că nu are placă video dedicată și că nu are ecran Full HD.

Verdict

Recomand Acer Aspire ES1-524-99LF celora interesați de un laptop bun la toate și care poate fi utilizat și pe post de desktop replacement.
Din clipul de alături vă puteți face o părere cum arată modelul de față. Trebuie spus că în clip e o variantă cu 8GB RAM și hard de 1TB.

Te-ar mai putea interesa