Acer Aspire ES1-523-47K9, laptop cu AMD A4-7210

Laptopul Acer Aspire ES1-523-47K9 e unul dintre cele mai accesibile variante cu procesor AMD, iar procesorul de pe acesta e echivalentul unui Intel Pentium. Cred că vă puteți face o idee despre acesta doar după cât costă și nu puteți avea pretenții mari (să ruleze jocuri 3D). Laptopurile care pot rula jocuri la detalii medii costă peste 2000 de lei și poate că v-ar interesa. Sunt câteva branduri care oferă soluții multimedia accesibile, iar Acer e unul dintre acele branduri.

Sunt serii de laptopuri care arată la fel și poate că nu vă deranjează acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele hardware ale acestui model sunt suficient de avansate pentru a oferi exact ceea ce vă doriți – performanțe decente și o autonomie generoasă. Dacă nu-l luați cu voi, ci îl țineți mai mult acasă, atunci puteți să-l țineți conectat la priză. Nu are sens să vă folosiți prea mult bateria sa, că și așa performanțele sunt mai bune atunci când laptopul e alimentat de la priză.

Procesorul AMD A4-7210 e un model cu patru nuclee și o placă video Radeon R3 Graphics. Sunt destul de multe configurații care pot fi luate în calcul, doar că cele cu AMD parcă sunt mai atractive. Veți observa că acest model are o placă de rețea destul de performantă și tehnologie WiFi ac, astfel veți beneficia de o viteză de transfer destul de bună. Laptopurile accesibile nu au Windows 10 preinstalat, dar eu îl recomand.

Păreri pro și contra

E vorba de un laptop destul de elegant cu finisaj pe negru și tastatură plăcută la atingere. Autonomia acestui laptop e un punct forte deoarece configurația nu are un consum mare de energie. Astfel, laptopul poate atinge chiar și 4-5 ore de funcționare în modul economic.

Acer Aspire ES1-523-47K9 poate fi folosit pentru aproape orice chiar dacă e foarte accesibil, dar sunt și anumite limite. Placa video integrată nu e concepută pentru jocuri sau pentru programe de editare video. Am pus și o prezentare cu despachetarea unui model care poate vă ajută să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa