Acer Aspire ES1-512-C99N, laptop ieftin

Acer Aspire ES1-512-C99N e un laptop care vine cu procesor Celeron N2840, 2GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. Din păcate nu are sistem de operare Windows, dar are Linux, iar acest sistem e oarecum similar.
Pot spune că e un laptop perfect pentru sarcini office, iar bateria oferă o autonomie de 7 ore… cu aproximație.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop ieftin. Dacă vrei să-i pui 4GB de RAM atunci trebuie știut că are doar un slot care e ocupat.
În poză e un model (ES-511) fără tastatură numerică și de aceea trebuie știut că ES1-512 are tastatură numerică.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici trebuie menționat că modelul acesta e unul care are un ecran de 15,6 inci cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, acest ecran fiind unul de tip glare. Procesorul e unul dual core, dar e vorba despre Celeron cu placă video Intel HD.
La capitolul memorie are 2GB RAM și un hard de 500. Chiar nu-mi place că are doar 2GB deoarece în ziua de azi standardul e de 4.

Avantajele achiziționării notebook-ului de față ar fi costul mic de achiziție, că arată bine și că are un cip grafi capabil de a reda clipuri HD.
Dezavantajul major e faptul că are doar 2GB memorie RAM. Chiar nu înțeleg de ce au pus doar atât în el.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii… primești ceea ce plătești, dar memoria RAM e cam puțină. Din această cauză nu o să poți deschide prea multe taburi în Chrome și nici nu o să poți face prea multe lucruri dintr-o dată.
Alături am pus și un clip pentru a vedea mai bine cum arată acest laptop, adică foarte bine. Trebuie precizat neaparat că în clip e modelul fără tastatură numerică.

Te-ar mai putea interesa