Acer Aspire ES1-511-C72D, laptop pentru studenți

Cei de la Acer au lansat de curând laptopul Acer Aspire ES1-511-C72D care-i un laptop cu portabilitate ridicată și cu un preț mic. Nu are doar niște specificații bune (procesor quad core), ci vine și cu sistem de operare Windows 8.1 care te va ajuta să beneficiezi de ultimele tehnologii de la Microsoft.

Pe partea de cost post pune că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul foarte mic deoarece are sistemul de operare preinstalat. Poate vor fi unii mai încăpățânați care vor vrea să instaleze 7 pe el, dar eu recomand să rămâneți cu ce are.
Am pus și o poză alături pentru a vă face o părere despre cum arată. Iar, în această poză se poate vedea că e un laptop fără tastatură numerică ceea ce e foarte bine. Designul e unul nou și unic în același timp, iar eu mă bucur că Acer a adoptat acest design.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile sunt bune, din punctul meu de vedere deoarece are un procesor cu 4 nuclee (Celeron N2830), cip grafic Intel HD, iar memoria RAM e de 4GB. Capacitatea hardului e una mare de 500 de giga, iar datorită acesteia o să ai parte de foarte mult spațiu pentru filme, jocuri și muzică.
Nici pe partea de autonomie nu stă rău deoarece bateria cu 3 celule ține circa 5-6 ore… depinzând de ce faceți cu laptopul.

Sunt multe lucruri pozitive la acest model, printre care se numără bateria care ține mult (după cum am scris mai sus), prețul nu prea mare, că are procesor cu 4 nuclee, cipul grafic cu capabilități HD, spațiul mare de stocare și că are 4GB memorie RAM. O să poți edita documente din prima deoarece vine cu Office la pachet, chiar dacă e vorba despre Office Trial.
Sunt și unele aspecte negative cum ar fi prezența unității optice care adaugă un plus de greutate și lipsa SSD-ului.

Deci, dacă ești student ori elev atunci acest laptop ar fi numai bun pentru tine. Poți naviga pe net cu el, edita documente și viziona filme la calitate HD.

Te-ar mai putea interesa