Acer Aspire ES1-511-C3KV, laptop cu Windows 8.1

Acer Aspire ES1-511-C3KV e un laptop destul de reușit care face dintr-o serie nouă și interesantă. Din poza de jos se poate observ că îi lipsește tastatura numerică și din lateral se observă lipsa unității DVD. Sunt dotări și așa inutile dar care ar fi trebuit să reducă din greutatea laptopului. Spun asta pentru că are 2.4 kg și bateria e destul de mică – 3 celule. Designul e ceva mai diferit decât în cazul unor serii. Nici celelalte laptopuri din această serie nu sunt mult mai diferite, au configurații entry-level cu procesoare Bay Trail-M. E vorba de o serie nouă care permite multe dar nu e una care oferă performanțe mari.

Prețul unui astfel de laptop e destul de atractiv dar există și câteva alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Un model Celeron N2830 de la Intel e o alegere excelentă și care e destul de performantă 2.1 GHz. Placa video Intel e cea standard și oricum diferențele între ele sunt destul de mici, deoarece nu au memorie video prea mare. Pentru jocuri e nevoie de plăci video ceva mai bune dar și de mai multă memorie RAM.

Pe partea de imagine are un ecran de 15 cu imagine HD. Puteți conecta un televizor la acesta prin VGA sau HDMI, depinde de calitatea dorită dar prin HDMI e cel mai bine. Are destul spațiu de stocare și există medii de stocare externe dacă doriți mai mult ori alegeți un serviciu online de stocare. Chiar dacă bateria are 3 celule, autonomia de lucru e undeva la 6 ore. Vine cu Windows 8.1 preinstalat și nu vă recomand altul deoarece sisteme noi vor evidenția cel mai bine performanțele componentelor.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, bluetooth, destul spațiu de stocare și memorie RAM.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire ES1-511-C3KV e o alegere bună pentru cei care vor ceva diferit dar nu foarte performant. Din poza de sus ați putea spune că e vorba de un mini laptop dar nu e așa. Am pus un clip cu despachetarea acestui laptop pentru a vă face o idee mai bună despre el și cam cum ar arăta în realitate.

Te-ar mai putea interesa