Acer Aspire ES1-511-288X, laptop office

Laptopul Acer Aspire ES1-511-288X e unul destul de reușit deoarece în acest preț nu prea veți găsi laptopuri de 15 inci. Din poza de jos se poate observa că nu are tastatură numerică dar nici nu cred că putea fi utilă. Sunt multe laptopuri care au o astfel de dotare însă nu toți o folosesc, dar mai e și unitate DVD care lipsește și ea la acesta. Jos am pus un clip dar și o poză cu un laptop similar pentru a vă face o idee mai bună despre el. Dacă nu vă plac laptopurile din această serie, din diverse motive, atunci ar fi bine să alegeți unul dintr-o serie ceva mai cunoscută. Oricum, prețurile sunt justificate iar Acer oferă soluții ieftine.

Pe partea de dotări stă bine chiar dacă are niște minusuri, ideea e că are cele mai importante dotări. E ieftin pentru că are LInux și procesor Celeron. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e una cu Celeron N2830 care e un model Bay Trail-M. Placa video e cea Intel HD graphics care e bună și pentru a reda filme. Mai precis, puteți viziona filme 720p deoarece ecranul și configurația vă permit asta. Pe partea de imagine are un ecran decent datorită dimensiunilor și caracteristicilor sale. La capitolul memorie are: 2GB RAM și un hard de 500 GB. Sistemul de operare e Linux dar care nu mi se pare prea util și nici nu va evidenția performanțele laptopului.

Plusuri: are un preț bun, ecran HD de 15 inci, hard disk spațios, are bluetooth, bateria oferă o autonomie bună chiar dacă pare mică etc.
Minusuri: nu are multă memorie RAM.

Acer Aspire ES1-511-288X e o alegere bună pentru cei care vor un laptop ieftin și vor o alternativă la un desktop ieftin. Cu siguranță un laptop ieftin nu oferă prea multă performanță dar pot aprecia faptul că arată bine, are ecran destul de mare, e portabil și are dotări bune. Pentru cei care nu vor Linux, pot instala Windows 8.1 folosind un stick USB. Având în vedere că are USB 3.0, recomand unul cu acea interfață.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire ES1-511-288X, laptop office”

Comentariile sunt închise.