Acer Aspire ES1-433-30C6, laptop de 14 inci cu design elegant

Laptopul Acer Aspire ES1-433-30C6 e o variantă de 14 inci care oferă aceleași componente ca un laptop clasic. Totuși, nu e foarte portabil adică are aceeași greutate ca un model de 15 inci – 2.1 kg. Îmi place cum arată și observ că nu sunt diferențe la această generație, dacă e să o comparăm cu cea anterioară. Acest brand oferă soluții office atractive, chiar îmi place că s-a renunțat la unitatea DVD și tastatura numerică. Am pus poza de jos, dar sunt și prezentări video cu serii similare.

Sunt destul de multe laptopuri care merită încercate doar că acesta e ceva mai ieftin și arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop cu componente office oferă o eficiență superioară, deoarece nu au un consum de energie ridicat cum e la modelele de gaming. Autonomia unui laptop depinde și ce setări faceți și ce veți folosi pe el. Nu are nevoie de un ecran cu rezoluție mai mare, deoarece va reduce din autonomie. Se poate conecta televizorul sau monitorul atunci când vizionați filme sau seriale TV, dacă aveți un HDMI.

În rest are cele mai populare componente, adică o memorie RAM DDR4 și un hard disc modest. Chiar dacă nu e foarte performant, merită să alegeți un router wireless de ultimă generație, că doar nu veți conecta doar laptopul la wireless. Apropo wireless, cred că ați putea opta pentru un mouse fără fir pentru mai mult spațiu pe birou.

Păreri pro și contra

Are doar Linux, dar eu aș instala Windows 10 deoarece îi va evidenția mai bine performanțele. Are aceleași porturi ca și un laptop clasic și nu e nevoie să fie mai multe de același fel. Autonomia e bună la această categorie de laptopuri iar cele cu placă video dedicată, autonomia poate fi chiar pe jumătate, dar depinde și cât veți solicita configurația.

Acer Aspire ES1-433-30C6 nu ar fi cel mai performant din serie dar pentru uz office, chiar nu văd ce ați vrea în plus. Nu are sens un laptop prea scump dacă îl folosiți doar pentru navigare web și programe office.

Te-ar mai putea interesa