Acer Aspire ES1-332-C700, laptop roșu mic

Un laptop de 13 inci e ceva mai portabil deoarece are doar 1.7 kg, iar Acer Aspire ES1-332-C700 e un foarte bune exemplu. Bineînțeles, laptopuri atât de mici nu pot avea componente prea avansate, dar mai sunt și seriile premium care pot fi destul de performante (mă refer la ultrabookuri). Acesta se adresează celor care poate au deja un desktop pe care să lucreze sau să se joace jocuri, iar un gadget mic cu Windows 10 ar fi perfect deoarece poate fi luat oriunde și e foarte util dacă are tastatură fizică.

Laptopurile de 15 inci cu componente similare costă puțin mai mult dar depinde ce aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această configurație prezentă pe destul de multe laptopuri noi și poate că ați observat, că procesorul are 4 nuclee. Adică e vorba de un Intel Celeron N3450 care are un consum redus de energie – 14 nm. Chiar dacă ecranul nu e foarte mare, imagine oferită e una HD cu suprafață anti-glare. Cred că doar acestea vor avea imagine HD, pentru că tot mai multe modele de 15 inci au imagine Full HD.

Chiar dacă nu are o placă video cu memorie video dedicată, cea integrată își face bine treaba atunci când vreți să redați conținut media (filme sau seriale TV). Chiar dacă nu are foarte mult spațiu intern, puteți rula filme chiar și pe stream că doar aveți WiFi dar și o placă de rețea performantă.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt impresionante pentru un Celeron, dacă e să-l comparăm cu un Pentium cu vechime de câțiva ani. Arată foarte bine pe roșu, astfel e evidențiată foarte bine tastatura dar și ecranul său HD. Consider că are cele mai bune și populare porturi, tehnologii wireless decente și altele. Chiar și acesta are software BluelightShield care reduce lumina albastră, dar există și tehnologii în acest sens pe anumite monitoare.

Acer Aspire ES1-332-C700 poate fi folosit de oricine deoarece are un sistem de operare popular și nu Linux care în final trebuie înlocuit. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită, dar și pentru copii dacă nu vreți să cheltuiți prea mult și nici să pierdeți timp cu instalări.

Te-ar mai putea interesa