Acer Aspire ES1-332-C42U, laptop cu Intel Apollo Lake

Laptopul Acer Aspire ES1-332-C42U e ceva mai mic decât restul, adică are un ecran de 13.3 inci. Configurația sa nu e foarte des întâlnită deoarece e vorba de un segment entry-level, deci are un procesor Intel Apollo Lake. Aceasta nu înseamnă că are o configurație slabă, însă acesta nu poate fi folosit pentru sarcini grele. Se pare că și procesoarele mai performante cum e Core i3 nu o să mai facă parte din cea mai bună serie de pe piață, deoarece a apărut Core i9, dar nu și pentru platformele mobile.

E foarte important să alegeți un model cât mai nou și se poate observa și după sistemul de operare preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Aspire ES1 332 C42U

Laptopul se mișcă excelent cu o memorie eMMC și e chiar generoasă – 64GB. Chiar și procesorul are un rol foarte important, de aceea trebuie să alegeți variante cu componente cât mai noi (sunt mai eficiente și performante). Are o memorie RAM satisfăcătoare chiar și pentru cei care vor să folosească anumite programe – 4GB.

Se poate folosi un hard disc externe dacă considerați că nu aveți suficient spațiu pentru stocarea datelor. Dacă vreți componente diferite, atunci ar trebuie să vă îndreptați atenția spre o altă serie de la acest brand. Cu siguranță, veți găsi modelul care vi se potrivește și care să nu aibă un preț prea piperat. Putea fi mult mai ieftin dacă nu ar fi avut Windows preinstalat, dar poate că nu mai vreți să vă stresați ulterior cu instalarea sa.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la această serie deoarece are suficiente porturi și chiar tehnologii wireless (WiFi ac și bluetooth). Ecranul său poate fi de ajuns dacă nu vă uitați la filme pe el și nu faceți multitasking.

Acer Aspire ES1-332-C42U face parte dintr-o serie care oferă modele și pe alte culori, după cum se vede și în poza de jos. Un laptop mai mic are și o greutate inferioară, iar în acest caz e de 1.7 kg. Nu cred că e un minus lipsa unității optice, cât timp e prezent un port USB 3.0, iar copierea datelor se face destul de rapid.

Te-ar mai putea interesa