Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire ES1-111M-C529, laptop cu Celeron N2840

Dacă te interesează un laptop cu portabilitate ridicată și cu Windows 8.1 preinstalat atunci eu ți-aș recomanda acest model Acer Aspire ES1-111M-C529. Vine cu procesor Celeron N2840 (cu două nuclee), 2GB memorie RAM și un hard eMMC (oarecum similar SSD-ului) de 32 de giga. Iar, pe partea de sistem de operare are Windows 8.1 ceea ce e bine întrucât nu are unitate optică (instalarea unui alt sistem de operare se poate face de pe USB ori de pe o unitate externă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă vreți mai mulți RAMi atunci puteți pune maxim 8. Adevărul e că 2 sunt cam puțini, dr depinde și ce faceți cu laptopul. Poți vedea că e vorba despre un model care nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Laptopul

Laptopul

Specificații interesante la acest model ar fi procesorul dual core, cei 2GB memorie RAM și că are un hard rapid. Un alt lucru destul de bun e că are o portabilitate ridicată deoarece bateria ține undeva la 5 ore. Iar, dacă vă preocupă greutatea laptopului atunci trebuie știut că e unul care circa 1 kg.
Pe partea soft vine cu sistem Windows, acest lucru fiind foarte bun deoarece sistemul e conform cerințelor din ziua de azi.

Avantajele achiziționării unui laptop Acer precum acesta ar fi prețul mic, că arată bine și că are o durată a bateriei destul de lungă.
Din păcate sunt și unele dezavantaje, iar principalul e că are prea puțini RAMi (poți pune până la 8GB, însă trebuie știut că are doar un slot de memorie RAM).

De final pot spune că acest laptop e perfect pentru navigat pe web și intrat pe Facebook. Pentru jocuri ori lucruri avansate ar trebui ceva mai scump.
Alături am pus și un preview pentru a vă face o părere despre cum arată laptopul de 11,6 inci care vine ca o alternativă la etbook-uri ori tablete.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • littlepickle

    Laptopul e mai mult decat slab.Nu vi-l recomand.Investiti banii in ceva mai bun.

Lasă un comentariu