Acer Aspire E5-771G-50MN, laptop cu GT 840M

Acer Aspire E5-771G-50MN e un laptop performant deoarece are procesor Core i5, placă GT 840M și altele. Pentru uz office, această configurație e mai mult decât satisfăcătoare și dacă nu vă place că e prea scump, unul doar cu placă video Intel ar fi perfect. Acesta se adresează și celor care vor să încerce un joc deoarece acea placă video NVIDIA mi se pare destul de bună. Nu e un laptop oarecare iar din denumirea sa reiese că are un ecran ceva mai mare. E ceva mai scump decât un desktop cu performanțe similare, iar diferența de preț e tot mai mică cu trecerea timpului.

Dacă vi se pare prea scump or prea mare pentru un laptop, atunci ar trebuie să alegeți un laptop de 13 sau 15 inci cu configurație mai puțin performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4210U de 1.7 GHz e destul de bun ținând cont că face parte din generația a 4-a. Placa video e HD Graphics 4400, însă aceasta e doar cea integrată. Pentru performanțe ceva mai mari, vă recomand cea dedicată cu chipset NVIDIA. Bineînțeles, nu e vorba de una oarecare ci de una din seria GT.

Ecranul de 17 inci are o imagine FHD, deci puteți încerca orice film pe acesta la o calitate superioară. Dacă vă doriți un laptop ceva mai deosebit acesta ar putea fi acela. Configurația sa are 4GB RAM, 1TB spațiu de stocare și GT 840M. Dotările sale sunt bune și sunt cele standard, dar are chiar și bluetooth pentru cei care vor să conecteze periferice wireless.

Bateria sa de 4 celule e destul de bună deoarece autonomia de lucru e undeva la 4 ore (în mod economic).

Plusuri: e destul de ieftin, ecran generos și detaliat, configurație de ultimă generație, spațiu de stocare mare și posibilitatea unor mici upgrade-uri.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-771G-50MN nu e sigurul laptop de 17 inci cu configurație multimedia, dar nici nu sunt foarte multe modele. Jos am pus un clip cu prezentarea unui astfel de model pentru a vă face o idee mai bună.

Te-ar mai putea interesa