Acer Aspire E5-576G-88WD, laptop seria Aspire E 15

Laptopul Acer Aspire E5-576G-88WD e oferit de un brand foarte popular și face parte din seria Aspire E 15. Aceasta nu e singura serie care oferă componente similare în același buget, mă refer la Aspire 5. Indiferent pentru care veți opta, noile componente sunt mult mai eficiente și mă refer strict la procesor și placă video, că în rest nu sunt îmbunătățiri. Memoria RAM DDR4 o să fie prezentă mulți ani și vor vedea mai multe versiuni, depinde ce frecvență e suportată de procesor. Majoritatea laptopurilor vin cu medii de stocare mari, dar mie îmi plac mai mult SSD-urile chiar dacă sunt mai mici și scumpe.

Pot spune că are o construcție diferită de cea a altor serii și se vede foarte bine din prezentările de pe Youtube. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt prezente pe tot mai multe laptopuri și mă refer la noua seria Kaby Lake R. Acesta serie oferă doar procesoare Quad Core Core i5 și Core i7, iar placa video e una diferită față de ce am văzut până acum (UHD 620). Chiar dacă e puțin diferită, tot e nevoie de o placă video dedicată care are memorie video proprie. O placă video ca GeForce MX150 poate rula jocuri populare la detalii minime sau chiar mai mari dacă nu vreți o rezoluție mare.

Chiar dacă multe laptopuri multimedia oferă un ecran 1080p, nu veți putea juca orice joc la această rezoluție. Însă, puteți viziona filme la o calitate video mai bună dacă nu aveți un TV.

Păreri pro și contra

Fiecare serie e diferită și nu mă refer la două serii succesive, ci la două serii diferite. După cum am menționat sus, puteți opta și pentru Aspire 5 care e pe placul multor utilizator, însă nu e chiar ca cea de sus. În funcție de necesități, alegeți configurația care vi se potrivește mai mult ori care intră în bugetul vostru.

Acer Aspire E5-576G-88WD stă foarte bine la multe capitole dar e loc de mai bine la partea de construcție și dotări. Păcat că acest producător nu oferă alternative și pe alte culori, deoarece unii utilizatori nu vor un model complet negru.

Te-ar mai putea interesa