Acer Aspire E5-576G-57J8, laptop cu procesor Intel Core i5 generația a 7-a

Laptopul Acer Aspire E5-576G-57J8 e unul dintre cele mai interesante laptopuri din acest buget pentru că raportul preț/performanță e decent. Nu sunt multe branduri care oferă un ecran IPS deoarece e ceva mai scump și fiecare panel oferă avantaje și dezavantaje. Pot spune că e vorba de un laptop multimedia datorită procesorului și plăcii video dedicate, însă nu e cea mai inspirată alegere dacă vreți să vă jucați jocuri. Acest brand oferă alte serii pentru cei care vor mai multe texturi pentru jocuri.

Din poza de jos se vede destul de bine acest laptop și cam cum ar arăta această serie (nu diferă cu mult la design față de generațiile precedente). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe scurt, laptopul acesta e unul cu procesor Core i5 Kaby Lake, placă video dedicată GeForce 940MX, memorie de 4GB DDR4 și hard disc. Cu siguranță, un laptop cu i5 Kaby Lake R și GeForce MX150 s-ar descurca mai bine în jocuri, dar și restul componentelor sunt importante.

Eu prefer un SSD în locul hard discului instalat, pentru că totul se mișcă mult mai bine. Poate că în viitorul apropiat vă gândiți să puneți chiar și o memorie RAM suplimentară.

Păreri pro și contra

Acer Aspire E5-576G-57J8 e unul dintre cele mai noi laptopuri oferite de acest brand și care face față multo provocări. Pe partea de conectori chiar nu veți găsi nici unul lipsă, adică sunt prezenți toți conectorii de care aveți nevoie, poate chiar și unii în plus. Multe laptopuri de pe piață oferă destul de multe, doar că nu toate dotările sunt utile și cred că viitorul aparține laptopurilor foarte compacte.

Puteți viziona conținut 1080p, juca jocuir populare la detalii mici sau medii (în funcție de rezoluție), navigați wireless cu o viteză foarte bună că doar are WiFi ac (chiar și routerul wireless trebuie să fie unul performant).

Sunt și laptopuri din această serie care oferă componente ceva mai avansate, dar nu aș putea spune că acest aspect e un minus pentru că un hardware mai nou e și mai scump. Până la urmă nu vreți să cheltuiți prea mulți bani și să economisiți.

Te-ar mai putea interesa