Acer Aspire E5-576G-55XV, laptop cu autonomie mare

Laptopul Acer Aspire E5-576G-55XV e unul dintre cele mai recente lansări ale seriei E5 și se poate vedea acest aspect din nume. Pot spune că arată exact ca și generația precedentă, doar că sunt câteva îmbunătățiri la partea hardware. Pot spune că acest model e destul de bun pentru cei care au nevoie de o placă video dedicată și vor ca totul să pornească aproape instant. Laptopul arată mult mai bine în realitate și veți vedea din poza de jos sau în clipul de la final.

Pentur cei interesați, acest laptop nu costă chiar atât de mult pentru că nu are o configurație de gaming, ci doar una multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un procesor popular deoarece e prezent pe multe alte laptopuri – Core i5-7200U, dar nu cred că aveți nevoie de mai multă performanță. Ceva mai scump e modelul Kaby Lake Refresh care oferă mai multe nuclee și o placă video Intel ceva mai diferită. Din păcate procesoare atât de avansate sunt disponibile doar pe laptopuri foarte scumpe.

Ecranul acestui model e doar unul HD și poate acest aspect e irelevant că doar nu veți viziona filme 1080p pe acesta. Plăcile video cu memorie video proprie se descurcă ceva mai bine în jocuri, dar poate în următorii ani vom vedea noutăți la acest capitol. Poate că plăcile video dedicate vor deveni inutile.

O autonomie mai mare poate fi obținută doar dacă nu vă folosiți de tehnologiile wireless, nu rulați conținut video și nu alegeți o luminozitate mare la ecran.

Păreri pro și contra

Un astfel de laptop are o conectivitate foarte bună și veți observa prezența unui USB 3.1 de tip C (e util pentru viitoare periferice). Poate fi folosit ca un media player portabil dacă aveți un televizor și playerul integrat are funcționalitate limitată sau nu suportă multe formate.

Acer Aspire E5-576G-55XV e un gadget portabil care poate fi folosit oriunde și chiar fără încărcător dacă nu veți rula jocuri sau conținut video. Pentru cei care nu sunt convinși că acesta e cel mai elegant și performant model din buget, atunci vă recomand prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa