Acer Aspire E5-575G-75A0, laptop performant și ieftin

Laptopul Acer Aspire E5-575G-75A0 arată ca multe alte modele similare și chiar dacă e vorba de aceeași culoare, acesta arată destul de bine. Nu a fost conceput doar pentru gameri, de aceea nici nu are cele mai avansate componente de pe piață. E puțin mai scump decât generațiile precedente deoarece are un ecran 1080p care va oferit mai multe detalii. Oricine își dorește un plus de detalii indiferent ce conținut vizionează, iar viitoarele laptopuri vor avea chiar și ecran 4K.

Am pus poza de jos, iar pentru cei interesați am postat și o mică prezentarea a unui model din aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, cam toate laptopurile stau bine la capitolul dotări și nu prea ai ce să-i reproșezi. Totuși, unele laptopuri oferă porturi USB C sau cu funcție PowerShare, dar nu prea sunt așa de folosite. Există ultrabookuri destul de scumpe, care oferă și tehnologie Thunderbolt pentru a conecta o placă video externă. Totuși, această combinație e destul de costisitoare și se adresează celor care vor un ultraportabil funcțional.

Nu are sens prea multe tehnologii pe un laptop dacă nu vor fi folosite, că doar laptopuri accesibile sunt și cele mai căutate. Cu siguranță, merită să mai puneți niște memorie RAM pe acesta.

Păreri pro și contra

Acesta poate rula cam toate jocurile dar nu la detalii foarte mari, dar depinde la ce rezoluție doriți să setați jocuri. Nu trebuie să alegeți toate setările la maxim, ci dor cele care chiar vă pot ajuta. Acest laptop poate fi folosit de oricine și nu trebuie să vă folosiți de placa video dedicată dacă nu doriți. Oricum, comutarea între plăcile video se face automat când e nevoie, dar se pot pune și pe implicit dacă nu vreți să vă afecteze autonomia laptopului. Laptopurile prea performante nu oferă o autonomie peste 3-4 ore, dar cel de sus oferă o autonomie maximă de 8 ore.

Acer Aspire E5-575G-75A0 poate fi o alegere destul de bună dacă vreți să încercați jocuri din când în când, vă place conținutul media de calitate și vreți viteză de procesare.

Te-ar mai putea interesa