Acer Aspire E5-575G-558M, laptop cu USB 3.0 PowerShare și USB C

Laptopul Acer Aspire E5-575G-558M face parte din cea mai recentă generație de laptopuri deoarece are procesor din generația a 7-a – Kaby Lake. Acesta poate fi folosit pentru orice datorită performanțelor ridicate, dotărilor numeroase și nu cred că e prea scump. E accesibil pentru că are Linux care nu e cel mai util sistem de operare și numai Windows 10 poate scoate în evidență performanțele sale. Cu siguranță, veți încerca câteva jocuri pe acesta că doar are o placă video destul de bună.

Dacă nu vă plac jocurile, atunci puteți alege o variantă ceva mai accesibilă cu Core i3 și GeForce 940MX. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Aspire E5 575G 558M

Acest laptop e unul dintre cele mai bune variante de pe piață deoarece are componente ideale pentru un laptop de tip multimedia/gaming. Oricum, nu e vorba de un laptop special creat pentru gaming deoarece e destul de compact și nu are un sistem de răcire mai diferit. Ecranul 1080p oferă o imagine detaliată și puteți viziona conținut de calitate.

Pe partea de memorie nu aveți ce să-i reproșați deoarece se poate pune cel mult 32GB RAM, iar spațiul de stocare e asigurat de un SSD care e peste un hard disc clasic. Placa video dedicată e concepută pentru sarcini grele și poate fi găsită pe multe alte laptopuri. Chiar dacă nu e vorba de un model mai nou, performanțele sunt acceptabile. Sunt prezente numeroase porturi pentru a putea conecta diverse periferice.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine pe negru și nu cred că l-ați ales pentru cum arată, ci pentru ce oferă în acest buget. Ecranul 1080p nu e prezent pe orice laptop, dar sunt și variante de 4K care pot costa chiar și dublu.

Acer Aspire E5-575G-558M e unul dintre cele mai de succes serii de pe piață deoarece în acest buget nu prea veți găsi un laptop cu ecran FullHD, SSD, placă video GTX și procesor de ultimă generație. Acest brand a fost primul care a oferit astfel de caracteristici la un preț atractiv, dar și alte branduri tind să lanseze astfel de laptopuri doar că nu reprezintă o adevărată concurență.

Te-ar mai putea interesa