Acer Aspire E5-575-31CB, laptop negru cu i3-6006U

Acer Aspire E5-575-31CB e un laptop apărut pe piață îm 2017 și se adresează celora în căutarea unui laptop de 15 inci pentru sarcini office. E un laptop stabil mulțumită faptului că e dotat cu procesor i3 și cip grafic Intel HD 520.
Poate fi utilizat acasă ori la birou, iar această utilizare bivalentă se datorează în principal dotărilor sale cum ar fi ecranul FHD, anti-glare și multiplelor dotări de nouă generație (RAM tip DDR4, wireless ac, LAN Gigabit).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook PC portabil (greutate de puțin peste 2 kg și o baterie care ține vreo 4 ore) și cu o productivitate foarte bună. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact că e un laptop negru cu display superb și tastatură model 2017.


Specificații

Procesorul i3-6006u e unul care nu doar vine dintr-o generație (aproape) nouă, ci și unul care e performant. Dovadă e scorul de 3118 puncte la benchmark. Acest procesor are integrat cip grafic de la același producător, iar performanțele lui sunt similare cu cele ale unei plăci cu memorie dedicată.
E construit din materiale de calitate, mai exact carcasa e una făcută din aluminiu. Acest material asigură durabilitate și portabilitate.
Ca porturi are USB 3.0, 2.0, HDMI și VGA. Are și LAN, iar eu am precizat și acest lucru deoarece mai nou acest port lipsește pe laptopurile noi.
Ca sistem de operare are Linux, dar eu vă recomand să instalați Windows 10 pe el deoarece e singurul OS compatibil 100%.

Avantaje

Modelul E5-575-31CB e unul cu componente noi, portabilitate foarte bună, suport Gigabit, multiple porturi, cameră web HD, carcasă rezistentă și ecran Full HD.

Concluzii

Noua serie E este mult îmbunătățită astfel încât tu să beneficiezi de o experiență media la cel mai ridicat standard.
Pentru cineva interesat de un laptop de generație nouă cu ecran 1080p, procesor i3 și hardware-ul necesar redări filemlor HD și Full HD recomand acest model E5.
Din clipul alăturat vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă acest notebook pe negru.

Te-ar mai putea interesa