Acer Aspire E5-572G-5577, laptop gaming

Seria E5 a Acer vine ca o alternativă la V5, iar principalele diferențe sunt procesoarele Haswell și plăcile video GeForce 840M. Venind cu un procesor i5-4210M și cu placa video mai sus amintită aș spune că e un laptop perfect pentru jocuri. Din păcate nu vine cu sistem de operare Windows, ci doar cu Linux, însă acest lucru nu e o problemă deoarece puteți instala ce doriți pe el. (Instalarea unui nou sistem de operare se poate face cu ajutorul unității optice ori a unei memorii USB).

Dacă e să ne luăm după preț atunci vedem că acest aparat nu costă deloc mult, având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din clipul de alături.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu procesorul i5-4210M, memoria RAM de 8GB și hardul foarte încăpător de 1000 de giga. Normal că pentru o persoană pasionată de jocuri un lucru foarte important e și placa video, în cazul acestui model fiind vorba despre o placă GeForce. Avantaju principal în a deține un laptop cu placă video GeForce e faptul că vine cu Nvidia Optimus care presupune o autonomie ridicată.
Nu era rău dacă avea SSD și dacă ecranul era unul IPS, dar dacă avea aceste dotări atunci am fi vorbit despre un laptop ceva mai scump.

Costul de achiziție al acestui model nu e deloc mare, fiind unul dintre plusuri, iar alte avantaje sunt portabilitatea (Acer spune că bateria ține până în 7 ore), aspectul reușit și multitudinea de porturi (de la USB 3.0 la HDMI).
Ca minusuri sunt că nu are o rezoluție mai mare a ecranului, lipsa SSD și prezența unității optice care adaugă un plus de greutate.

Concluzi mea legată de acest model e că își merită banii întrucât vine cu tehnică nouă care asigură portabilitate ok și performanțe mult superioare generațiilor anterioare.
Din preview-ul de alături poți vedea că e un notebook care se prezintă excelent din punct de vedere vizual.

Te-ar mai putea interesa