Acer Aspire E5-571G-65SU, laptop cu GeForce 840M

Laptopul Acer Aspire E5-571G-65SU e unul dintr-o serie destul de nouă și se poate observa și din componentele sale hardware. Există și serii ceva mai ieftine cum e Aspire E3 dar aceasta aduce un plus de performanță și nu văd de ce ați alege astfel. Jos am pus o poză cu un model pe negru, dar există și variante pe gri cum e și cel de care vă spuneam anterior. Oricum, diferențele sunt mici și dotările sunt cam aceleași. Doar unele componente sunt diferite .

Nu mi se pare foarte scump comparativ cu ce a fost anul trecut pe piață în același buget, dar tehnologiile se ieftinesc deoarece apar altele tot mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4030U e perfect pentru uz office/multimedia deoarece oferă performanțe bune și are un consum redus de energie. Chiar dacă placa video e Intel HD Graphics 4400, eu vă recomand să folosiți cea dedicată – GeForce 840M. Ecranul de 15 inci e unul destul de detaliat și dacă era mai mare, laptopul ar fi fost mai greu.

Din punctul meu de vedere are destulă memorie RAM și spațiu de stocare. Poate pentru unii nu pare a fi suficient dar există servicii de stocare online. Dotările unui laptop sunt multe și sunt după cum urmează: difuzoare stereo, unitate DVD, slot pentru carduri, cameră web HD, porturi destule, WiFi, bluetooth etc.

Bateria sa oferă cam 6-7 ore și pentru că e ceva mai mare decât cea a unui alt tip de latpop (majoritatea au baterii de 4 celule). Sistemul de operare de pe acest laptop e Linux, iar cea mai bună alternativă e Windows 8.1. E bine să instalați driverele oferite de brand și nu cele oferite de Windows. Deasemenea, vă recomand să alegeți un sistem de operare care evidențiază cel mai bine performanțele sale și nu unul vechi.

Plusuri: autonomie mare în mod office, are bluetooth, arată bine, e ieftin, WiFi, hard disk de 1TB etc.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Acer Aspire E5-571G-65SU e alegerea corectă deoarece e ieftin, performant și oferă multe plusuri. Jos e un clip cu despachetarea unui laptop asemănător dar identic ca și design.

Te-ar mai putea interesa