Acer Aspire E5-571G-35Z1, laptop silver

Acer Aspire E5-571G-35Z1 e un laptop pentru cei interesați de un calculator bun la jocuri cu o portabilitate bună. Având cip grafic GeForce 820M și procesor i3 (model 4005U) totul o să ruleze fluent. Iar memoria RAM e una de 4GB (puteți să mai puneți deoarece mai are un slot liber), deci nimic nu se va bloca.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop „G”, adică unul cu placă video dedicată. Alături am pus și o poză pentru a vedea cum arată acest laptop.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile care fac acest laptop unul de top sunt procesorul i3 (cu 4 thread-uri), cipul grafic GeForce 820M, cei 4GB memorie RAM și ecranul de 15,6 inci care e glare. Datorită acestor caracteristici putem spune că acest model e unul foarte bun pentru diferite sarcini, dar în special pentru jocuri și multimedia.
Ce am menționat mai sus sunt caracteristicile tehnice, iar pe partea soft are Linux. Oricum, puteți instala foarte rapid Windows 8.1 de pe stick ori DVD. Altă versiune de Windows nu va fi compatibilă cu acest model.

Ai cumpăra un laptop precum acesta deoarece arată bine, nu costă prea mult și are hardware la zi. Un alt avantaj major ar fi bateria care ține vreo 7 ore, iar acest lucru e unul de lăudat. Poate că vă întrebați cum de e posibil acest lucru, iar răspunsul ar fi că deoarece au fost folosite componente care consumă foarte puțin curent.
Singurul dezavantaj la acest model ar fi că nu vine cu Windows.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte avansat din toate punctele de vedere. Raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, iar legat de fiabilitate pot spune că laptopurile celor de la Acer nu mai sunt ce au fost cândva în sensul că sunt mult mai bune. Dacă ar fi să poziționez Acer într-un top al producătorilor de laptopuri atunci l-aș pune pe locul 2.

Te-ar mai putea interesa