Acer Aspire E5-571 cu i3-4030U

Acer Aspire E5-571 (modelul NX.MLTEX.005) e un laptop cu procesor i3-4030U din seria Haswell de la Intel, iar placa video e un Intel HD 4400. Se adresează în principal celora care vor un laptop cu aspect plăcut și cu niște performanțe peste medie.
E perfect pentru acasă… în cazul în care nu vreți să vă jucați jocuri prea complicate. Filmele se vor vedea foarte bine, iar dacă din vreun motiv nu o să aveți parte de niște unghiuri de vizibilitate prea bune atunci puteți înclina puțin ecranul.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești puțini bani primim un laptop cu un aspect foarte plăcut și cu o bateria care asigură o autonomie de funcționare de până la 7 ore… asta o zice Acer. Alături am postat și o imagine cu acest laptop, din această imagine tu putându-ți da seama cum arată.

Laptopul
Laptopul

Modelul acesta e dotat cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli. Din această cauză o să poți vedea filme HD fără vreo pierdere de detaliu.
Din păcate nu are Windows preinstalat și de aceea eu vă recomand Windows 8.1. O să trebuiască să instalați și driverele aferente acestui sistem de operare, iar aceste drivere pot fi găsite pe site-ul Acer ori pe CD-ul care însoțește pachetul (dacă primiți CD).

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt aspectul, portabilitatea crescută și ecranul foarte clar. Dacă e să analizăm bine aspectul atunci vedem că acest laptop e unul care seamănă foarte mult cu seria V5-571, dar E5 e una nouă apărută de curând.
Singurele lucruri care nu le apreciez sunt prezența unității optice și a tastaturii numerice. Nu apreciez prezența acestora deoarece adaugă un plus de greutate.

Acest model se adresează în special celora care vor un notebook PC cu un aspect plăcut și cu performanțe ok. Venind cu procesor i3 înseamnă că e de câteva ori mai rapid în comparație cu un model care are Pentium. Iar, în comparație un un procesor Celeron diferența e de la cer la pământ.

Te-ar mai putea interesa