Acer Aspire E5-571-352B, laptop maro cu i3

Acer Aspire E5-571-352B e un laptop maro cu procesor i3 Haswell și placă video Intel HD integrată. Nu vine cu Windows, dar are Linux preinstalat, adică un sistem de operare gratuit și foarte sigur.
Un laptop precum acesta e destinat în principal celora care sunt în căutarea a ceva care să poată fi utilizat la filme, jocuri simple și sarcini office.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci are și o portabilitate crescută.
Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand să vedeți poza de alături, iar la final am pus și un preview video.

Laptopul
Laptopul

Specificații care contează sunt procesorul i3-4030u, că are 4GB memorie RAM și un hard de 1000GB. Bateria acestui model e una cu 6 celule, iar din această cauză portabilitatea e una foarte ridicată deoarece bateria ține undeva la 7 ore.
Ecranul e unul HD foarte bune pentru filme deoarece e glare, iar asta înseamnă că are culori foarte reale.
Pentru o instalare rapidă a sistemului acest model vine cu unitate optică, însă eu aș recomanda să folosiți un port USB 3.0.
Vine și cu o placă de rețea Gigabit, însă nu știu dacă o să reușiti să treceți de 250Mbps.
Să nu rămâneți dezamăgiți de placa video Intel HD deoarece e una foarte puternică care poate concura cu succes cu modele care au memorie dedicată.

Plusurile unui astfel de model ar fi aspectul foarte plăcut, costul de achiziție nu prea mare, că are componente de ultimă generație și sistem de operare preinstalat. Garanția e una de 2 ani, iar asta ne demonstrează că o să beneficiem de o fiabilitate foarte bună.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu vine cu Windows, dar acest sistem va putea fi instalat foarte ușor de pe un stick USB.

De final pot spune legat de acest notebook PC că e unul foarte bun deoarece corespunde nevoilor oamenilor moderni, adică are performanțe peste medie și are o portabilitate foarte bună (greutate de 2,5 kilograme și o baterie care șine circa 7 ore… după cum zice producătorul.)

Lasă un comentariu