Acer Aspire E5-571-30XS, laptop cu Core i3

Acer Aspire E5-571-30XS e unul dintre puținele laptopuri pe culoarea maro și cu configurație performantă. Atât poza de jos cât și clipul de la final sunt cu o versiune pe negru dar diferențele sunt nesemnificative. Laptopurile cu Intel Bay Trail M sunt ceva mai ieftine decât cele cu Haswell, dar veți observa că performanțele sunt mai mari la acesta. Arată bine indiferent de culoarea aleasă și nu e nevoie să optați pentru o altă serie dacă nu doriți. Seria E5 e disponibilă în diferite variante care mai de care interesante.

Pe partea de buget, nu e nevoie să depuneți un efort financiar prea mare pentru că e un laptop foarte ieftin dar nici nu văd de ce ați lua un laptop foarte scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4030U de 1.9 GHz e unul decent și e destul de bun pentru orice tip de utilizator. Are un ecran de 15 inci cu imagine HD și tehnologia de imagine e LED ca la restul. Pe partea de configurație are 4GB RAM și spațiu de stocare de 500GB. Placa video Intel HD 4400 e integrată în procesor și e una decentă chiar și pentru redare media.

Un astfel de laptop are dotări ca: unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, cititor de carduri, port HDMI, două porturi USB, VGA, bluetooth, WiFi și baterie de 6 celule. Autonomia acestui laptop e mai mare decât media și e utilă pentru cei care nu au o priză sau un încărcător în apropiere. Sistemul de operare e Linux și vă recomand să-l schimbați cu altul (exemplu Windows 8.1). E bine să fie pe 64 de biți deoarece laptopul are 4GB, iar cea pe 32 de biți nu vede toată memoria RAM.

Plusuri: autonomie mare, tehnologie bluetooth, procesor performant, arată bine și are cameră web decentă.
Minusuri: putea fi mai portabil.

Acer Aspire E5-571-30XS nu are multe porturi USB dar cred că sunt suficiente iar dacă nu folosiți des stickul USB nu aveți nevoie de USB 3.0. Jos e acel clip de care precizam mai sus. Nu e același model ci e pe negru dar diferențele dintre ele sunt nesemnificative.

Te-ar mai putea interesa