Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-571-30XS, laptop cu Core i3

Acer Aspire E5-571-30XS e unul dintre puținele laptopuri pe culoarea maro și cu configurație performantă. Atât poza de jos cât și clipul de la final sunt cu o versiune pe negru dar diferențele sunt nesemnificative. Laptopurile cu Intel Bay Trail M sunt ceva mai ieftine decât cele cu Haswell, dar veți observa că performanțele sunt mai mari la acesta. Arată bine indiferent de culoarea aleasă și nu e nevoie să optați pentru o altă serie dacă nu doriți. Seria E5 e disponibilă în diferite variante care mai de care interesante.

Pe partea de buget, nu e nevoie să depuneți un efort financiar prea mare pentru că e un laptop foarte ieftin dar nici nu văd de ce ați lua un laptop foarte scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Procesorul Core i3-4030U de 1.9 GHz e unul decent și e destul de bun pentru orice tip de utilizator. Are un ecran de 15 inci cu imagine HD și tehnologia de imagine e LED ca la restul. Pe partea de configurație are 4GB RAM și spațiu de stocare de 500GB. Placa video Intel HD 4400 e integrată în procesor și e una decentă chiar și pentru redare media.

Un astfel de laptop are dotări ca: unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, cititor de carduri, port HDMI, două porturi USB, VGA, bluetooth, WiFi și baterie de 6 celule. Autonomia acestui laptop e mai mare decât media și e utilă pentru cei care nu au o priză sau un încărcător în apropiere. Sistemul de operare e Linux și vă recomand să-l schimbați cu altul (exemplu Windows 8.1). E bine să fie pe 64 de biți deoarece laptopul are 4GB, iar cea pe 32 de biți nu vede toată memoria RAM.

Plusuri: autonomie mare, tehnologie bluetooth, procesor performant, arată bine și are cameră web decentă.
Minusuri: putea fi mai portabil.

Acer Aspire E5-571-30XS nu are multe porturi USB dar cred că sunt suficiente iar dacă nu folosiți des stickul USB nu aveți nevoie de USB 3.0. Jos e acel clip de care precizam mai sus. Nu e același model ci e pe negru dar diferențele dintre ele sunt nesemnificative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu