Acer Aspire E5-523G-93U6, laptop cu procesor A9-9410

Nu sunt foarte multe laptopuri ca și Acer Aspire E5-523G-93U6, deoarece cea mai mare parte dintre ele au procesor Intel. Procesorul de pe acesta e echivalentul unui Core i3, deci e suficient de performant cam pentru orice. Bineînțeles, pentru gameri aș recomanda un procesor mult superior care nu se suprasolicită la orice joc. Designul e plăcut și nu prea aveți ce să-i reproșați, doar că nu e cel mai portabil din acest buget.

Acest laptop costă destul de puțin pentru ce performanțe oferă, dar depinde și dacă vă veți folosi de acea placă video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Aspire E5 523G 93U6

Tot mia multe laptopuri au imagine 1080p și tot nu au cel mai grozav ecran, dar depinde pentru ce veți folosi laptopul. Nu cred că un IPS va fi de folos dacă veți lucra pe el de la o distanță mică și nu veți viziona filme pe el. Se poate conecta cu un cablu HDMI un televizor sau monitor performant, dacă chiar vă interesează calitatea imaginii.

La capitolul conectivitate mai toate laptopurile peste 2000 de lei stau foarte bine, chiar și placa de rețea suportă un abonament la internet mai scump. Dacă routerul wireless e performant veți avea o viteză generoasă pe wireless.

Nu are Windows 10 pentru a fi mai accesibil, dar are Linux preinstalat care mă gândesc că-l veți înlocui cu Windows 10 și nu cu o versiune mai veche. E recomandat să alegeți o versiune mai nouă pentru că veți avea drivere compatibile pentru noile configurații

Păreri pro și contra

Singurul minus al acestui model ar fi greutatea, care mi se pare destul de mare pentru o generație atât de nouă. Tot mai multe laptopuri au o greutate care tinde spre 2 kg sau chiar inferioară. Pe acest model se poate viziona conținut 1080p că doar are un ecran foarte bun – FullHD.

Acer Aspire E5-523G-93U6 e un laptop care poate fi folosit pentru a rula jocuri la detalii mici sau medii, dar poate fi bun și pentru utilizatorii office. Din prezentarea de jos se vede destul de bine că arată bine și mai sunt serii similare.

Te-ar mai putea interesa