Acer Aspire E5-511-P4SN, laptop office cu Linux

Laptopul Acer Aspire E5-511-P4SN e unul dintr-o serie destul de accesibilă și cam toate laptopurile E5-511 au o astfel de configurație. Procesoarele Intel Pentium sunt superioare celor Celeron dar nu cu mult. Oricum, e vorba de seria Intel Bay Trail-M care nu se compară cu cea Haswell sau IvyBridge. Performanțele sunt inferioare dar și consumul de energie e unul mai redus, astfel că autonomia e una foarte bună. Jos am pus un clip dacă nu vă puteți face o idee despre el din poza alăturată (arată ca oricare alt Acer E5).

Aveți posibilitatea de a-l achiziționa la un preț destul de bun acest laptop și chiar și cu Windows 8.1 (separat, nu preinstalat). E bine să aveți un sistem cu licență separat deoarece îl veți avea și după reinstalare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Pentium Quad-Core de tip N3530 care are o placă video Intel. Restul componentelor hardware sunt: memoria RAM de 4GB, placa video Intel, hard disk de 500 GB etc. Ecranul de 15 inci e unul bun pentru a viziona un film deoarece are imagine HD și iluminare LED (pentru un contrast mai bun). Memoria RAM de 4GB poate fi mărită la 8GB și are o frecvență de 1600 MHz.

Puteți încerca jocuri 3D mai vechi sau 2D dacă vă plac. Totuși, pentru jocuri există laptopuri speciale cu componente mai bune.

Pe partea de conectivitate are tehnologie bluetooth, WiFi, USBuri, LAN și altele. Bateria de 6 celule are o autonomie de 7 ore și aceasta e atunci când luminozitatea e la minim. Sistemul de operare e Linux și poate fi înlocuit cu altul, iar ea mai bună alegere e Windows 8.1.

Plusuri: e ieftin, procesor cu 4 nuclee, autonomie mare, USB 3.0, portabil și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-511-P4SN e un laptop care poate folosit atât acasă cât și la locul de muncă, dar nu vă oprește nimeni să-l luați la facultate. Laptopurile ieftine se adresează tuturor și în special celor tineri. Pentru a vă face o idee, am pus clipul de jos care e cu un laptop similar (din aceeași serie).

Te-ar mai putea interesa