Acer Aspire E5-511-P4NY, laptop roșu

Acer Aspire E5-511-P4NY e o alegere destul de ieftină deoarece are și o configurație modică. După cum se poate observa e un model pe culoarea roșie și spre deosebire de alte serii ieftine, aceasta oferă unitatea DVD și tastatura numerică (mă refer la seria ES1). Oricum, pentru mine ambele dotări mi se par inutile. Chiar dacă un laptop are Linux preinstalat, puteți instala Windows 8.1 prin intermediul unui stick USB (trebuie setat din Bios de unde să booteze). Pe roșu e o alegere destul de bună în special dacă v-ați săturat de culori ca negru, gri sau alb.

Jos am pus o poză cu modelul pe roșu pentru a vă face o idee cam cum arată și se poate observa că nu e în totalitate pe roșu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Chiar dacă procesorul e unul cu patru nuclee nu e vorba de un Haswell, ci de un procesor Bay Trail-M. E vorba de un Pentium N3530 care e superior față de un model Celeron și placa video Intel e aceeași. Ecranul de 15 inci are o imagine HD deci puteți viziona filme 720p fără probleme.

Memoria RAM e una de 4GB și e dispusă doar pe un slot pentru a putea pune. Pe partea de stocare are un hard de 1 TB iar dacă nu vă place, puteți alege un SSD sau un mediu de stocare hibrid. Are dotările clasice și nu le voi enumera pe toate doar pe cele speciale. Are porturi care USB 3.0, USB 2.0, HDMI, tehnologie bluetooth etc. Chiar și cu o baterie mică puteți obține o autonomie mare deoarece noile componente consumă puțin.

Plusuri: arată bine, e ieftin, autonomie mare, USBuri destule, HDMI, destul spațiu de stocare și memorie RAM.
Minusuri: are doar Linux.

Acer Aspire E5-511-P4NY e un gadget ideal pentru uz office datorită dotărilor, puteți pune Windows pe el iar versiunea ar trebui să fie una destul de nouă (8.1 deoarece drivere nu prea sunt pentru sistem de operare vechi). Clipul de jos poate fi destul de util pentru a alege modelul dorit și chiar dacă e pe negru, designul e același.

Te-ar mai putea interesa