Acer Aspire E5-511-C5WY, laptop maroniu

Acer Aspire E5-511-C5WY e un laptop maroniu destinat celora cre vor un calculator pentru la școală care să furnizeze toată puterea de care ai nevoie. Procesorul e unul Celeron quad core și chiar dacă nu se compară cu un i3 tot e unul foarte bun. Astfel, o să poți folosi acest laptop la diferite sarcini cum ar fi editat documente, vizionat filme HD și jocuri de pe Facebook.

Nici nu pot să zic că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care are chiar și Windows preinstalat, și nu e vorba despre oricare versiune ci despre 8.1.
Am pus alături și o poză cu el, iar dacă nu se vede din aceasta atunci trebuie spus că e un laptop pe maro (brown).

Cum arată
Cum arată

Specificații care te-ar interesa ar fi ecranul de 15,6 inci cu rezoluție HD, procesorul Celeron N2930, memoria RAM de 4GB și hardul încăpător de 500 de giga. Ecranul e unul glare, adică perfect pentru filme deoarece o să ofere o imagine foarte clară.
Foarte interesant e faptul că producătorul zice că bateria de 6 celule ține 7 ore. E chair uimitor deoarece e mai mult decât la un ultrabook.
Chiar dacă are placă de rețea 10/100/1000 eu nu știu dacă e una care să aibe vreun rost în acest laptop deoarece e clar că nu o să suporte mai mult decât internetul de 250/500 Mbps.

Lucruri care mie îmi plac la acest model ar fi aspectul, că nu costă prea mult și că are o portabilitate bună. Având sistem preinstalat e un laptop perfect pentru cei care nu vor să se streseze, dar și pentru cei care vor un laptop de firmă.
Din păcate procesorul nu e cel mai tare și nici nu vine cu un ecran care să aibă o rezoluție mai mare.

De final pot spune despre acest model E5 511 că e unul foarte bun pentru diverse sarcini office și chiar pentru jocuri de pe Facebook. Acest laptop concurează cu tabletele deoarece are întrebuințări similare, doar că e mai productiv.

Te-ar mai putea interesa