Acer Aspire E5-511-C0TM, laptop roșu granat

Laptopurile roșii nu sunt foarte numeroase deoarece nu toți producătorii oferă laptopuri multicolore. Acer Aspire E5-511-C0TM e un astfel de model doar că la acesta nuanța e una mai plăcută. E ieftin și pentru că are o configurație destul de simplă. Mai precis, are un procesor Bay Trail-M din seria Celeron. Chiar și cu un Intel Pentium, performanțele nu erau mult mai diferite. Dacă vreți ceva mai bun pentru un buget mai mare, e nevoie de Intel Haswell – generația a 4-a de procesoare. .

Alternative sunt laptopuri cu procesoare mai bune sau poate vă interesează o altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Quad Core N2930 de 2.1 GHz care vine alături de placa video Intel. Cu 4 GB de RAM puteți folosi cam orice aplicație iar spațiul de stocare de 500GB vă oferă posibilitatea stocării unui număr mare de fișiere. Având în vedere ecranul de 15 inci, laptopul poate fi folosit ca un media player portabil iar porturile sale sunt destul de utile dacă vreți să conectați un mouse, hdd extern, un monitor, televizor etc.

Ca și dotări, laptopul prezintă. baterie de 6 celule, difuzoare stereo, cameră web, HDMI; USBuri și altele. Observ lipsa portului USB 3.0 dar și a unității DVD. NU le pot considera minusuri cât timp poate nici nu le veți folosi.

Greutatea sa e una de 2.7 kg și care e cam mare pentru un laptop al acestui an. Majoritatea sunt de 2.3 kg iar bateria e de 3 sau 4 celule. Sincer, pentru acasă prefer laptopurile cu baterie de 6 celule deoarece o autonomie suplimentare e binevenită. Îl puteți lua și la școală dacă aveți o geantă specială pentru aceasta.

Plusuri: procesor cu 4 nuclee, autonomie de 7 ore, Windows 8, arată bine și e ieftin.
Minusuri: cam greu.

Acer Aspire E5-511-C0TM e o alegere bună în acest buget și pentru cei care vor mai multă viteză de procesare, trebuie să scoată mai vreo 2–300 lei. Bineînțeles, un laptop fără Windows e mai accesibil și deci diferența de preț între aceasta și un laptop cu Intel Pentium Haswell cu FreeDOS/Linux e mică.

Te-ar mai putea interesa