Acer Aspire E1-572G-74508G1TBMnii, laptop multimedia

Unul dintre cele mai puternice laptopuri Acer e acest Acer Aspire E1-572G-74508G1TBMnii, iar principalele sale atuuri sunt procesorul i7, capacitatea mare a hardului și placa video dedicată pe 128 biți. Eu aș recomanda un astfel de laptop cuiva pasionat de jocuri sau care are nevoie de un laptop multimedia capabil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un laptop rapid care are sistem de operare preinstalat, mai exact Linux. Din această cauză eu recomand să instalați pe el Windows 7. Din imaginea de alături se poate observa cum arată acest laptop.

Pe negru
Laptopul

Specificațiile acestui E1-572G sunt foarte bune deoarece are un procesor i7-4500u capabil de 4 thread-uri, placă video dedicată Radeon HD 8750M și hard de 1TB. Din păcate acest hard e unul normal și nu SSHD. Are și unitate optică, lucru care va facilita instalarea rapidă a Windows 7 sau ce sistem de operare doriți să instalați pe el.
Memoria RAM e una de 8GB, iar dacă vreți mai mult atunci trebuie știut că se poate adăuga până la maxim 16… dar în opinia mea nu e nevoie de mai mult de 4.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt designul plăcut, componentele noi, performanțele peste medie, prezența unui sistem de operare și portabilitatea bună… bateria ținând peste 4 ore. Sunetul e la fel de bun precum imaginea deoarece e vorba despre sunet la calitate HD, dar pentru a beneficia de un sunet și mai bun vă recomand un sistem de boxe 2.1. Din păcate nu vine cu Windows, dar instalarea acestui sistem nu e prea complicată deoarece are unitate optică… după cum am menționat anterior.

În rest, pot spune despre acest model că e unul foarte bun pentru orice tip de sarcini, chiar și pentru jocuri. Cum arată acest laptop se poate vedea mai bine din preview-ul pus alături. Se poate vedea că e vorba despre un notebook închis la culoare, dar trebuie știut că există modele și pe argintiu, deci trebuie văzut pe ce culoare e disponibil la magazinul de unde îl cumpărați.

Te-ar mai putea interesa