Acer Aspire E1-572G-74504G75Mnkk, laptop jocuri

Când vine vorba despre un laptop de jocuri nu prea ai ce să alegi dacă ai un buget limitat însă Acer a scos laptopul Acer Aspire E1-572G-74504G75Mnkk care-i un laptop cu procesor i7 Haswell și cu placă video AMD Radeon din seria 8000M. Aceste două componente sunt unele de top și fac ca jocurile să ruleze perfect. Se adresează în principal celora interesați de un laptop ieftin și care să poată fi utilizat fără probleme la sarcini multimedia ori gaming.

Costul de achiziție e mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». La acest cost primim un laptop care are ecran de 15,6 inci, 4 giga memorie RAM și sistem de operare preinstalat. Eu m-aș fi bucurat dacă ar fi venit cu Windows dar e bun și Linux. Pentru cei care nu le prea au cu tehnica ar trebui să menționez că pe Linux nu o să-ți meargă jocurile și de aceea eu îți recomand să bagi Windows 7 ori 8.1 pe el.

Pe negru
Pe negru

Pe partea de caracteristici se laudă cu procesorul i7 4500U (model dual core cu voltaj scăzut) și placa video AMD Radeon HD 8750M (da, e un model pe 128 biți). Din păcate nu are SSD, hardul din dotare fiind unul de 750 giga la 5400 rotații. Iar, dacă vă interesează detalii legate de baterie atunci trebuie știut că e vorba despre una cu 4 celule care ține vreo 4 ore… depinzând ce faceți pe el.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o opinie despre cum rulează jocurile placa grafică din dotare.

Eu aș cumpăra acest model deoarece are un preț mic, performanțe foarte bun, aspect plăcut (arată mult mai bine decât generațiile anterioare de E1), portabilitatea e bună, garanția e de 2 ani, iar stabilitatea în diferite sarcini e ok.
Lucruri care ar fi putut fi mai bune sunt lipsa SSD-ului, a unui ecran 1080p ori 4K și prezența unității optice (în opinia mea ar fi putut lipsi).

Concluzia mea legată de acest E1-572G e că-și merită banii deoarece are un cost de achiziție foarte mic și componente foarte noi.
Alături am pus și un clip așa încât să-ți formezi o impresie despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa