Acer Aspire E1-572G-74504G1TMnii, laptop gaming

Acer Aspire E1-572G-74504G1TMnii e un laptop modern foarte bun pentru jocuri și aplicații multimedia deoarece vine cu procesor i7, 4GB memorie RAM și cip grafic Radeon HD 8750M (există un model cu placă video R7 M265 și nu trebuie confundat cu acesta). Ecranul său e unul de 15,6 inci, iar rezoluția e de 1366×768 pixeli ceea ce înseamnă că poți vedea filme HD fără pierdere de detalii.

Costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar laptopul de față nu trebuie confundat cu cel care are placă video R7.
După cum se poate vedea din imaginea de alături acest model e unul care arată destul de bine deoarece e unul de culoare iron, deci gri cum ar veni.

Pe negru
Pe negru

Acest laptop e unul dotat cu procesor i7 model 4500u, iar memoria RAM din dotare e una de 4GB. Pentru ca jocurile să ruleze perfect acest laptop are și o placă video AMD Radeon HD 8750M care e un model pe 128 biți.
Acestea sunt cele mai importante aspecte pe partea hardware, iar pe partea soft are sistem de operare Linux. Deoarece are unitate optică nu o să vă fie greu să instalați Windows 8 pe el.

Lucrurile care o să le apreciați la modelul acesta sunt aspectul, costul de achiziție nu prea mare și performanțele decente. Iar, portabilitatea e foarte bună deoarece bateria ține 4 ore, chiar dacă e vorba despre o baterie cu 4 celule.
Din păcate nu are SSD, iar ecranul nu are o rezoluție prea mare. Nu ar fi stricat dacă ar fi fost un ecran de tip Retina.

Concluzia mea legată de acest notebook PC e că-și merită banii și va fi perfect dacă te interesează un model pentru jocuri ori diverse lucruri pe calculator.
Din preview-ul alăturat se poate vedea mai bine cum arată acest laptop. Poți vedea că are și tastatură numerică în partea dreaptă, lucru care nu mi se pare prea util. Era mai bine dacă nu avea tastatură numerică și unitate optică… din considerente de portabilitate și utilitate.

Lasă un comentariu