Acer Aspire E1-572-54206G75Mnkk, laptop office cu Haswell

Acer Aspire E1-572-54206G75Mnkk e un laptop nou și se poate observa acest aspect din configurația care e una cu Intel Haswell. Designul e reușit și e diferit față de alte modele Aspire E1. Arată destul de bine însă nu e vorba de un ultrabook chiar dacă are baterie de 4 celule, totuși la un laptop de 15 inci mi-aș fi dorit e greutate redusă. Având în vedere că e un laptop și nu un ultrabook, dimensiunile sunt cam aceleași dar și greutatea e una de 2.3 kg. Vă recomand Windows 8 pentru acesta datorită acelei interfețe prietenoase. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Jos am pus un clip cu acest laptop deoarece poate din poza alăturată nu vă puteți face prea multe idei.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-4200U de 1.6 GHz e foarte bun și să nu vă lăsați înșelați de frecvența scăzută că până la urmă e vorba de seria Core i5. Sincer, mi-aș dori astfel de procesoare pe mai toate laptopurile deoarece consumă puțin și viteza de procesare e decentă. Bineînțeles laptopuri de gaming necesită procesoare mult mai performante. Ecranul de 15.6 inci e unul FullHD și astfel veți avea o imagine splendidă, dar puteți chiar viziona filme 1080p pe acesta datorită ecranului.

Nu sunt multe laptopuri de 15 inci care se pot lăuda cu o așa rezoluție și într-un așa preț. Memoria de 6GB e suficientă pentru orice aplicație ori user. Deasemenea, e dispusă pe ambele sloturi și astfel nu cred că veți ieși în câștig dacă doriți 4GB în locul memoriei de 2GB (trebuie înlocuită).

Are un hard disk generos pe care se pot stoca diverse dar și informații. Mai există și varianta unei memorii USB sau a unui hard disk extern. Dotările sale sunt după cum urmează: unitate DVD, difuzoare, cameră web, card reader, difuzoare stereo, baterie de 4 celule, bluetooth etc. Multe dintre acestea le găsiți pe alte laptopuri de aceea nu le enumăr pe toate. Are doar Linux preinstalat, deci e oarecum necessar un Windows 7 sau 8 dacă vreți să folosiți pachetul Office, de exemplu.

Vi-l recomand cu un Microsoft Explorer Touch ori cu un alt mouse wireless.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de până la 4 ore, port ISB 3.0, bluetooth, spațiu suficient pe hard disk și destulă memorie RAM.
Minusuri: această variantă nu vine cu Windows 7.

Concluzie

Acest Acer Aspire E1-572-54206G75Mnkk este unul dintre noile laptopuri care oferă cea mai multă eficiență datorită configurației cu Intel Haswell. Cu alte cuvinte, performanțele sunt mai mari și .

Te-ar mai putea interesa