Acer Aspire E1-571G-53214G50Mnks

Update:

Laptopul Acer Aspire E1-571G-53214G50Mnks e un model multimedia nou care vine la pachet cu un procesor Intel i5 IvyBridge și un cip grafic Nvidia GT 620M. Datorită cipului grafic puternic care e bazat pe modelul GT 540M (model pe 128 biți), laptopul e unul foarte bun și pentru gaming, iar cei care sunt atrași de jocuri vor fi atrași și de achiziția acestui laptop.
Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu costă deloc mult deoarece are chiar și sistem de operare preinstalat, chiar dacă e vorba despre Linux.

Aspect

E un model cu ecran de 15.6 inci care are o rezoluție numai bună pentru vizionarea filmelor HD, iar placa video face posibilă redarea filmelor 1080p care o să le puteți vedea pe un ecran extern conectat la portul HDMI. Se poate vedea că e un laptop negru cu palmrest gri, ceea ce e foarte frumos.

Tastatura
Tastatura
Capac
Capac

Caracteristici tehnice

Venind cu un procesor i5 3210M o să puteți folosi laptopul pentru cela mai solicitante sarcini cum ar fi editarea video. Jocurile vor rula excelent pe acest laptop, iar o mică demonstrație e în clipul de alături. În ciuda faptului că e un laptop foarte puternic, trebuie spus că portabilitatea sa e una bună deoarece bateria are 6 celule și ține undeva la două ore jumătate.

Păreri pro şi contra

Pro: procesorul e unul dintre cele mai tari de pe piață; placa video se descurcă (Battlefield 3 2011 are următoarele date la setări low: 27.3 30.5 ~ 29 fps, med.: 18.2 21 ~ 20 fps, high: 14 16.3 ~ 15 fps); vine cu unitate optică (mai nou laptopurile cu așa ceva sunt o raritate); poate fi utilizat din prima deoarece are instalat sistem de operare Linux; arată foarte bine.
Contra: bateria putea să țină ceva mai mult; ecranul putea fi unul Full HD.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop tare atunci acesta ar fi o variantă la un preț accesibil. Nu vine cu SSD sau alte fițe, însă jocurile de ultimă generație vor rula foarte bine. Vine cu cele mai noi tehnologii cum ar fi Nvidia Optimus și Intel Ivy Bridge, și așa o să beneficiezi de ce e mai nou pe piață. Din preview-ul de alături îți poți face mai bine o părere despre cum se prezintă acest laptop.

Te-ar mai putea interesa