Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E1-571G-52454G50Mnks

Acest laptop Acer Aspire E1-571G-52454G50Mnks e unul dintre puținele modele din seria E1 care are placă video dedicată și procesor Core i5. Chiar dacă nu e vorba de un IvyBridge, la un așa preț e suficient. Cât despre GeForce GT 620M, e mult superioară modelului 610M. Se poate observa și din faptul că e un „GT” și e la fel de bună ca GT 525M. Deci acest laptop poate fi comparat cu un N5110, dar numai la partea de configurație. Chiar dacă design-ul acestui nu prea impresionează, mulți dintre voi ați opta pentru el doar pentru că e funcțional. E1-571G-52454G50Mnks are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Se observă că doar capacul e unul lucios, iar zona de sprijin a palmelor e de culoare gri. Ar fi arătat mai bine dacă s-ar fi optat pentru un gri sau altă culoare deschisă.

Capac

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i5-2450M nu e cel mai nou de la acest producător dar vă asigur că e suficient pentru jocuri deoarece ecranul e de tip HD. Rezoluția ecranului e una 768p și e decentă pentru filme sau jocuri. E vorba de un display lucios cu luminozitate mare. Puteți avea chiar și 8GB de memorie dar numai dacă achiziționați încă o memorie de 4GB. Spațiul de stocare e de 500GB și e suficient pentru un laptop în acest buget. Noua placă video GT 620M e una de 1GB pe 128 de biți. Poate reda cam orice joc la detalii medii și există și jocuri care pot fi jucata la detalii maxime.

Vine cu unitate DVD RW, difuzoare, cameră web HD, card reader, mufă LAN, port audio, microfon, USBuri 2.0, HDMI și baterie de 6 celule. Autonomia de funcționare nu e prea grozavă dar nici mică – 3-4 ore. Bineînțeles când veți juca jocuri nu veți avea o autonomie mare, dar în mod office cu placa video Intel, veți beneficia de adevărata sa autonomie. Ca să vă faceți o idee despre laptop am pus un clip demonstrativ cu performanțele plăcii video GT 525M:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o placă video performantă, un preț atractiv, cameră we HD, placă video nouă și performantă (una dintre cele mai bune plăci video clasa 3).

Minusuri: memoria RAM nu e de 1333 MHz și lipsa bluetooth-ului.

Concluzie

Acest E1-571G-52454G50Mnks e unul dintre gadgeturile portabile care pot fi folosite și pentru a juca jocuri, viziona filme și naviga pe web. Ca să vă faceți o idee despre aspectul unui astfel laptop, am pus un clip cu prezentarea unuia din aceeași serie:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu